Over mij

Hoi hoi,

Ik ben Lotte, 36 jaar oud, werk in de psychiatrie en moeder van een zoon van 10. Ik woon in Nijmegen. Ben dol op het buitenleven, dieren, avonturen en muziek. Een camper is daarbij inmiddels onmisbaar geworden. Kiddo erin, hondje erin, diesel erin en gaaaaaan! Heerlijk! Ik ben zelf veel op pad met de camper en knutsel er graag zelf veel aan.
Vaak hebben vrienden en familie de camper geleend maar omdat ik hem goed wilde verzekeren ben ik toch overgegaan tot officiële verhuur. Door het geld dat ik hiermee verdien kan ik weer investeringen doen in de camper om ieders reisplezier te vergroten. Want dat is naast zelf cruisen het leukste om te een leuke relaxte roadtrip te bieden.

Beoordelingen

M.a.
6/09/2019
Super weekendje gehad met deze camper! Letterlijk alles wat je kunt bedenken zit erin. Paracetamolletje nodig? Even zoeken en jahoor, dat is aanwezig. Fitnessapparatuur? Yes, met sturen train je behoorlijk je armen! Contact met Lotte ging snel en gemakkelijk.
Wie weet tot een volgende keer!
Vincent
24/09/2019
De camper van Lotte was perfect voor ons jonge gezin, een echte aanrader! Verhuurster Lotte was heel gastvrij en vriendelijk en dat geldt ook voor haar camper. Werkelijk alles voor een weekendje weg is in de knusse camper aanwezig en we melden ons zeker opnieuw bij Lotte als we weer een weekendje weg willen gaan!

Lees meer beoordelingen