Over mij

Hoi,
Wij zijn Wilfred en Kim en willen graag onze eigen ontworpen campers met jullie delen. Als we even de kans hebben trekken we er op uit, zomer of winter dat maakt niet uit. Al onze campers zijn geheel zelfvoorzienend (zonnepaneel) en hebben schone motoren met roetfilter, zodat we ongestoord overal naartoe kunnen gaan. Camptoo spreekt ons enorm aan omdat alles keurig geregeld is. Nieuwsgierig geworden naar onze campers kijk snel verder.
Groetjes Wilfred en Kim

Beoordelingen

In één woord, "perfect". Wij hebben ervaren wat het voordeel is van een compacte camper t.o.v. een luxe tent. Hele dag regen, wij in de complete camper met droge voeten, de kampeerders soppen. De camper van Wilfred was echt een bijzondere luxe voor ons, schoon, compleet en comfortabel.
Voor ons was het de eerste keer om eens met de camper op vakantie te gaan en het is buitengewoon goed bevallen. Deze camper is goed onderhouden en verzorgd, en komt met duidelijke instructie. Wilfred was zo aardig om alles even ter plekke uit te leggen en te demonstreren - en kwam over als een heel gastvrij en relaxt iemand. De camper was beter uitgerust dan menig vakantiehuisje, hij reed prima en we hebben er ontzettend veel plezier van gehad. Graag tot een volgende keer!

Lees meer beoordelingen