Over mij

Beoordelingen

Wij hebben een erg leuke vakantie gehad met dit knusse campertje! Het contact via de mail/sms/telefoon met Tom ging erg vlot en prettig. De camper is oud, maar rijdt betrouwbaar. Als je tenminste niet teveel heuvels/bergen kiest op je vakantie. En geen haast hebt, want harder dan 100 km/uur (bergaf en wind mee) gaat ie het niet en vaak zelfs maar 85-90km/uur.
Wij zijn in Nederland en Noord-Duitsland geweest en zelfs even in Noorwegen, maar dat laatste was wat veel gevraagd.
Wij waren met 2 volw. en 2 kinderen. Dat gaat goed, wel moet je er rekening mee houden dat de kinderen niet in een gordel zitten achterin (dat hoeft overigens ook niet bij een camper uit 1991).
Het enige minpuntje was dat de camper niet goed schoongemaakt was bij aflevering. Wel een schoon opgemaakt bed, maar kookstel, kastjes en wc/douche hebben we eerst zelf nog een keer schoongemaakt.
De camper van Tom is top. Alles werkt. Verwarming, warm water, douche, gasstel. Camper rijdt goed met max 90 tot 100 km/uur. Radio werkt goed en luid. Het twee persoon bed boven de bestuurder naar beneden halen is even wennen maar slaapt prima en idd heel knus. Alles is netjes in de camper. Het ophalen en terug brengen ging snel en vriendelijk. Kortom voor herhaling vatbaar

Lees meer beoordelingen