Over mij

Beste Camperaar,

omdat wij (met mijn vrouw en drie kinderen van 9, 11 en 13 jaar) fervente camperaars zijn, hebben we naast onze Hymer 684 uit 2005 ook een Knaus uit 2001 aangeschaft om andere mensen ook het gevoel mee te geven hoe geweldig het is om met je eigen huisje op pad te gaan, met alle gemakken voorzien.

Deze Knaus is daarom ook altijd te huur.
Het mooie van deze camper is dat deze onder de 6 meter is waardoor de eventuele oversteekkosten met een boot aanzienlijk lager is.

Wij zijn begonnen met camperen in 2003 met een Hymer 544 uit 1993 en we zijn sindsdien niet meer te stoppen.
In juni 2015 heb ik zelf een camper uit Duitsland geïmporteerd, waar we, wanneer de mogelijkheid er is mee op pad gaan.

Zelf heb ik een technische achtergrond, ik ben in het verleden automonteur geweest en ik heb bij de RDW gewerkt als technisch medewerker en inspecteur.
Ik weet veel van campers af.

Met vriendelijke campergroet,

Frans.

Beoordelingen

Nou dat was een hele bijzondere ervaring. Wat een prachtig land is Noorwegen. De camper heeft het goed gedaan. Het is een ouwetje en moet derhalve met respect behandeld worden, maar dat hebben we gedaan en we kregen er 4700km voor terug. Frans heeft ons met veel enthousiasme wegwijs gemaakt en was altijd bereid ons te helpen, het was tenslotte onze eerste campertrip. Dus Frans (en familie) hartstikke bedankt. En groeten aan opa Frans.
Camper van Frans is een aanrader. een niet te grote camper welke z'n werk prima heeft gedaan tijdens onze rondreis naar en door schotland.

Lees meer beoordelingen