Rentac Camper & Caravan Verhuur

Pannenweg, 132, Nederweert
Geen Camptoo caravans of campers

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Gesloten

Over het Service Station

WELKOM BIJ RENTAC CAMPER & CARAVAN VERHUUR

Wij zijn gevestigd aan de A2 "Autoroute de soleil", slechts 15 minuten ten zuiden van Eindhoven. Luxemburg is 2,5 en Dyon 5,5 uur rijden vanaf onze locatie, een ideaal vertrekpunt dus!

Als servicestation van Camptoo wordt uw camper of caravan gratis gestald op ons beveiligde terrein gedurende het seizoen. Innames, uitgiftes, onderhoud, reparaties en schadeherstel zijn mede door onze eigen professionele technische dienst allemaal mogelijk. De innames, uitgiftes, reparaties en het onderhoud zijn bij ons dus volledig in vertrouwde handen. U heeft er geen omkijken naar!

Al onze campers en caravans zijn standaard “All-Inclusive” uitgerust, dus niet alleen met een luifel en gasfles. Ze hebben alles aan boord wat u zich maar kan wensen; een complete inventaris dus! Het enige wat u zelf mee hoeft te nemen is uw kleding en beddengoed, wij zorgen voor de rest! Wij kennen geen meerprijzen of verborgen kosten, dat scheelt u toch weer 2 kostbare vakantiedagen die u anders kwijt zou zijn aan in- en uitladen! Bekijk hier ons gratis All-Inclusive pakket.

Onze verhuurvloot is nieuw- of zo goed als nieuw. En doordat schoon bij ons ook echt schoon betekent, blijft dat nieuwe gevoel behouden! Kom naar onze showroom, want in de winterperiode staat de gehele verhuurvloot binnen.

Wilt u gebruik maken van Rentac als uitgiftepunt?
- Mocht u van deze service gebruik willen maken, dan kunnen wij een complete inventaris synchroon met onze eigen inventaris aanbieden. De eventuele meerprijs is in overleg.
- Uitgiftes vinden bij ons altijd plaats op zaterdag vanaf 12.00 uur. Het retourneren van de camper of caravan kan op vrijdag (of eerder) voor 12.00 uur.
- Om onze kwaliteit naar huurders te waarborgen, dient de camper of caravan door ons te worden gecontroleerd en van een onderhoudsbeurt te worden voorzien. Modules: Elektra, Opbouw, Gas, Vochtmeting, Water, Onderstel. Pakketprijs van de controle- en onderhoudsbeurt: €199,-

Mocht u vragen hebben, dan kunt u ons zowel telefonisch als per e-mail bereiken.

We heten u graag van harte welkom!

Website
rentac.nl
Telefoon
0495 820 240
Eigenaar
Jurgen Janssens

Gestalde Camptoo Caravans of Campers