Nieuwe verzekering voor camperverhuur van Univé

Beoordeling:9.1 uit 41276 ervaringen
All risk dekking
24/7 pechhulp
Direct 50% korting op premie
Onbeperkt verhuren
Premie korting bij afname meerdere diensten

Goed nieuws! Er is weer een nieuwe verzekeraar die camperverhuur verzekert voor voertuigen tot en met 20 jaar oud: Univé! Naar aanleiding van de vele vragen van onze gebruikers staat Univé nu ook de verhuur van je camper toe, als je daar de module voor afneemt. Je betaalt dan een beetje meer, maar mag onbeperkt verhuren via Camptoo en het betreft een All Risk dekking inclusief pechhulp. Tip: Univé beloont je flink voor het onderbrengen van meerdere verzekeringen bij ze. Als je dus andere verzekeringen ook daar onderbrengt, m.n. je autoverzekering, kan dat flink schelen.

Voordelen Unive verhuur verzekering

  • All risk dekking voor campers tm 20 jaar oud.
  • 24/7 pechhulp binnen en buitenland
  • Direct 50% korting op premie *
  • Onbeperkt verhuren
  • Premie korting bij afname meerdere diensten

* Als je voor het eerst een camperverzekering afsluit bij Univé, krijg je direct al 50% korting op uw premie. Voor elk volgend jaar dat je schadevrij rijdt, gaat uw no-claimkorting omhoog tot maximaal 80%. 

Interesse? Klik hier

Camper huurder en verhuurders

Verhuurverzekering voor voertuigen tot 20 jaar oud

Waarom nu verhuren?

2020 was ons drukste jaar ooit met een record aantal boekingen. Dit jaar verwachten wij dat het nog drukker gaat worden en wij zien nu al een grote vraag naar campers. 

Verhuurders die nu online staan ontvangen nu al boekingen voor de zomer. Dit zijn vaak de langere boekingen van 3- 4 weken. Met een gemiddeld aantal boekingen van 10 weken per jaar levert dat al snel tussen de €6500 en €8500 op. 

Wil je hier meer over weten of wil je graag contact met iemand om je verder te helpen? Klik dan op de onderstaande link. 

Interesse? Klik hier

Over ons

Wie is Camptoo?

  • 10.000+ campers en caravans verhuurd
  • 200+ nieuwe verhuurders per maand
  • Miljoenen euro’s jaarlijks met elkaar verdiend

Camptoo’s oprichters Martijn, Joep en Roel hebben zelf persoonlijk ondervonden hoe lastig het is om in de zomer een camper te kunnen huren. Sinds 2014 ontwikkelen ze samen met een community van eigenaren het platform en zijn ze op missie om iedereen van de natuur en vrijheid te kunnen laten genieten.

Camper op CamptooKamperen met hond
Familie camperVolkswagen camper
Camper op Camptoo