Volkswagen camper huren

Huur voordelig een camper van een particulier

Vind beschikbare campers

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Huur voordelig een camper van een particulier

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 1600 unieke campers of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij checken de campers en caravans, bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere camper of caravan te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community

Vind beschikbare campers

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Reviews van medekampeerders

Het was voor mij en m'n 2 zoontjes de eerste keer dat we met een camper op pad gingen. Het was even wennen omdat we niet alles bij ons hadden wat nodig was. Maar gelukkig was de camper voorzien van de meest belangrijke 'ingrediënten' (zout/peper/toiletpapier/afwasmiddel/etc). Als onervaren kampeerder was dit een aangename aanvulling. Verder was het erg prettig dat er een TomTom kon worden meegegeven omdat die van ons vast zit ingebouwd in onze eigen auto. Ook hier dus niet aan gedacht :) Het rijden was erg leuk en we hebben er heerlijk in geslapen. Al met al een heerlijk weekend gehad!! Mvg. Martheyn
Bekijk camper

Frans & Mariët maken de verhuur van de prachtige camper persoonlijk door een goed voorbereid en warm welkom. De camper is zeer luxe en in perfecte staat. Inventaris is van hoog niveau en zeer compleet. Een vraag per WhatsApp werd keurig en zeer zorgvuldig beantwoord om ons duidelijk een super vakantie te willen bezorgen. Op de vraag van Frans wat er nog beter kon heb ik dan helaas geen antwoord kunnen geven! Complimenten voor alles, van boeking tot inleveren en afronden.
Bekijk camper

Ontzettend fijne vakantie gehad met de camper van Marc. Mooi formaatje, niet te groot maar wel zeer compleet en comfortabel. De camper rijd soepel en krachtig. Ook het contact met Marc was prettig en dit alles zorgt voor een ontspannen en leuke vakantie. Zeer aan te raden!
Bekijk camper

In de media: