Volkswagen camper huren

Huur voordelig een camper van een particulier

Vind beschikbare campers

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Huur voordelig een camper van een particulier

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 1600 unieke campers of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij checken de campers en caravans, bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere camper of caravan te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community

Reviews van medekampeerders

Fijne camper, we hebben een enorm goeie vakantie gehad
Bekijk camper

Fijne camper, met 5 personen in geslapen, dat ging prima. Alles werkte naar behoren. Het contact met de verhuurder Peter was ook top!
Bekijk camper

Beste Yvonne, wil jullie nog een keer bedanken voor de mooie en fijne vakantie die ik gehad heb in jullie camper. Wat een zalige camper om een weekje ongestoord mee op reis te zijn. kan iedereen aanraden om de camper te huren bij Ben en Yvonne. Duidelijk en meedenkend in de afspraken en ook het persoonlijk contact is als heel fijn ervaren. Op pad geweest in de wintermaand en omdat deze camper vol luxes zit voelde het aan als een hotelkamer op wielen. Ik weet bij wie ik volgende keer weer een camper ga huren. Groetjes Gert-Jan Hollestelle
Bekijk camper

In de media: