Volkswagen camper huren

Huur voordelig een camper van een particulier

Vind beschikbare campers

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Huur voordelig een camper van een particulier

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 1600 unieke campers of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij checken de campers en caravans, bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere camper of caravan te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community

Reviews van medekampeerders

hebben een goede vakantie gehad met de camper, Danny was erg behulpzaam, hielp zelfs met het uitladen van de camper bij thuiskomst. onderweg kwamen een paar ongemakken naar boven, die door Danny op een nette manier opgelost zijn
Bekijk camper

Begin oktober 5 dagen door de ardennen geweest met deze camper. Heerlijke camper. Zeker een aanrader
Bekijk camper

Wij zijn de afgelopen dagen op pad geweest met Summer. Wat een feest was dat! Met Summer was het heerlijk touren en kamperen. We hadden ook nog heerlijk weer, dat was extra genieten. De camper was volledig ingericht, met zelfs spelletjes en kleurplaten voor de kinderen. We kwamen niets te kort. Contact met verhuurders verliep prima en soepel. Vriendelijk geholpen en fijne uitleg. Al met al een aanrader en voor herhaling vatbaar!
Bekijk camper

In de media: