Volkswagen camper huren

Huur voordelig een camper van een particulier

Vind beschikbare campers

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Huur voordelig een camper van een particulier

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 1600 unieke campers of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij checken de campers en caravans, bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere camper of caravan te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community

Vind beschikbare campers

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Reviews van medekampeerders

Wat een te gek avontuur! Voor ons was het de eerste keer met de camper en dan helpt het enorm als de eigenaar zo uitgebreid de tijd neemt om je alles uit te leggen. Vol goede moet gingen wij op pad en we ontdekten tijdens de trip dat Ruud en Marjolijn werkelijk aan alles gedacht hebben. De inventaris is compleet, de camper schoon en de handleiding duidelijk. Voor ons een absolute aanrader voor een volgende trip!
Bekijk camper

Heerlijke Camper, goed onderhouden en prettige verhuurders. Absolute aanrader.
Bekijk camper

Contact met verhuurder [Marcel} was erg prettig. camper was nieuw en voorzien van alle gemakken ! ondanks dat deze groot was [ 6 persoons] liet hij zich makkelijk bedienen. Aan boord zat alles wat je op vakantie nodig hebt inclusief bbq.!! Ik kan iedereen deze verhuurder aanbevelen.
Bekijk camper

In de media: