Volkswagen camper huren

Huur voordelig een camper van een particulier

Vind beschikbare campers

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Huur voordelig een camper van een particulier

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 1600 unieke campers of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij checken de campers en caravans, bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere camper of caravan te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community

Reviews van medekampeerders

Leuke ervaring gehad . Goede ontvangst camper heel schoon en netjes. Goede tekst en uitleg door Ronald . Camper rijd goed was met 5 personen weg 3 volwassenen en 2 kinderen . Ronald is flexibel met tijden . Zeker nog een keer voor herhaling vatbaar . Wij waren op de grens van Duitsland en Oostenrijk . Verbruik valt ook reuze mee. Bedankt Ronald . Groeten van Vidjai uit Rotterdam
Bekijk camper

Wat een geweldige ervaring was het om met een camper naar Engeland te gaan. De camper reed heerlijk en er was voldoende ruimte voor iedereen aan boord.
Bekijk camper

We hebben de camper 9 dagen gehuurd en hebben een heerlijke tijd gehad! De camper heeft een sterke motor en een compact formaat, waardoor we konden overal gaan en staan waar we wilden. En tegelijkertijd voorzien van alle gemakken (incl mogelijkheid tot warme douche, wat heerlijk was na surfen), goed uitgerust en onderhouden. Willy en Yvonne waren zeer prettig in contact en erg behulpzaam. Wij zouden zeker nog een keer via hen huren en kunnen Willy, Yvonne en hun camper absoluut aanbevelen.
Bekijk camper

In de media: