Volkswagen camper huren

Huur voordelig een camper van een particulier

Vind beschikbare campers

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Huur voordelig een camper van een particulier

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 1600 unieke campers of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij checken de campers en caravans, bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere camper of caravan te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community

Vind beschikbare campers

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Reviews van medekampeerders

Aug. 2017
Wij zijn een lang weekend naar Spa geweest voor de formule 1. We hebben een geweldig weekend gehad en alles is verder prima verlopen. Leo is een fijne man en was altijd bereikbaar en bereid om je te helpen voor uitleg over de camper. Het is een fijne camper en heeft verder alle voorzieningen die je nodig hebt. Gelukkig deed de camper het beter dan Max Verstappen zijn auto, wat een drama!!
Bekijk camper

Aug. 2017
Wij hebben samen ontzettend genoten van onze rondreis met de camper door Schotland. De camper van Huub en Riet is van alle gemakken voorzien en heeft ons een onbezorgde vakantie geleverd. Hij rijdt heerlijk en is ook op de smalle en steile wegen makkelijk wendbaar. De ontvangst en uitleg van Huub en Riet hebben we als zeer prettig ervaren. Alles was prima in orde. Schotland is een ideaal camperland. We zijn op zeer mooie plekken geweest met mooie standplaatsen. Het camperen is ons uitstekend bevallen en we gaan dit in de toekomst zeker vaker doen.
Bekijk camper

Jul. 2017
Een fijne complete camper, wij vonden het slapen op het hefbed niet zo fijn dus we bouwde elke avond de zithoek om, dit bed is lekker ruim en slaapt heerlijk. Helaas een klein ongelukje gehad met de camper, werd door Tjitske en Gijs goed afgehandeld, kregen zelfs een bos bloemen voor de schrik, erg lief. Contact met Tjitske en Gijs over ophalen en terug brengen camper was prettig, zeker een aanrader om te huren. Gr Paul en Antoinette
Bekijk camper

In de media: