Volkswagen camper huren

Huur voordelig een camper van een particulier

Vind beschikbare campers

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Huur voordelig een camper van een particulier

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 1600 unieke campers of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij checken de campers en caravans, bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere camper of caravan te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community

Reviews van medekampeerders

Wij hebben deze buscamper gekozen omdat wij eens wilde ervaren hoe het is om met een camper op pad te zijn. Er zijn verschillende soorten campers dus we zullen er zeker nog meer uitproberen. Deze buscamper is volledig uitgerust en heeft wat ons betreft volledig voldaan aan de verwachtingen. Het contact met Herman en Els was heel goed, erg gezellig. Na afloop samen geevalueerd en van onze kant wat tips gegeven wat o.i. beter kon of waar we op mis grepen. Dit waren zeker geen essentiële dingen en de kans is groot dat Herman en Els er wat mee doen. Wij hebben met de camper een paar dagen in Nederland gestaan en zijn vervolgens naar Koblenz gereden en kort de Moezel bezocht. De camper is goed hanteerbaar zowel op kleine wegen als op de autoweg, ik vond hem prettig rijden. Kortom een aanrader, ons goed bevallen.
Bekijk camper

Het was onze eerste vakantie met een camper, nu willen we niet anders meer! Complete, schone en handig te gebruiken camper. Zeer geschikt voor 2 volwassenen. Makkelijk te parkeren op een parkeerplaats voor een personenauto. Prettig contact met Frank, de eigenaar, en zijn vrouw. Voor herhaling vatbaar.
Bekijk camper

We zijn met de camper van Jolanda 6 dagen op uit probeer vakantie geweest. Contact met Jolanda was top en uitleg duidelijk. Na even aftasten en uitproberen van de camper zijn we erg enthousiast geworden en overwegen nu zelf te gaan camperen. De camper was compleet, lekker ruim van binnen en reed super. Ik kan de camper daarom erg aanbevelen.
Bekijk camper

In de media: