Volkswagen camper huren

Huur voordelig een camper van een particulier

Vind beschikbare campers

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Huur voordelig een camper van een particulier

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 1600 unieke campers of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij checken de campers en caravans, bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere camper of caravan te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community

Vind beschikbare campers

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Reviews van medekampeerders

Perfecte camper met veel comfort en rijgemak.
Bekijk camper

Rein & Harriet Hebben alles gedaan om ons een fijne campervakantie te bezorgen Het kontakt met hun was direct en plezierig De Hymer van Harriet biedt alle confort denkbaar echter dient men wel wat ervaring te hebben met grotere voertuigen want groot is de camper maar voor ons een groot plezier om rustig in grote comfortable fauteuils van het landschap te genieten en dat is er nog volop in oost duitsland, fantastische nieuwe autobanen op de campings is het nog niet allemaal op onze standaard maar wel behulpzame mensen
Bekijk camper

Fijne camper in gebruik, alle benodigdheden zijn bij de camper aanwezig.
Bekijk camper

In de media: