Volkswagen camper huren

Huur voordelig een camper van een particulier

Vind beschikbare campers

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Huur voordelig een camper van een particulier

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 1600 unieke campers of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij checken de campers en caravans, bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere camper of caravan te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community

Vind beschikbare campers

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Reviews van medekampeerders

Eenmaal onderweg met de bus zaten we meteen in een goede reisflow en we hebben dan ook enorm genoten van het mooie land Zwitserland! We hebben vele mooie plekken bezocht en de bus heeft ons er steeds met meer dan voldoende comfort heen gebracht en op locatie waren we van alle gemakken voorzien. We zouden het dan ook zo weer doen als de mogelijkheid zich voor doet, en kunnen de bus ook ieder ander aanraden als je eens met een camperbus wilt rondreizen! Hendrik, bedankt voor het vertrouwen en we kijken hier met veel positiviteit op terug!! Groetjes Nicole en Kevin ;-)
Bekijk camper

We hebben een heerlijk Taribush Kuna festival beleefd. De camper fungeerde als een goede achtergrond bij onze workshops en bezorgde een prima nachtrust. De nieuwe luifel bewees goede diensten bij de vele regen.
Bekijk camper

Wij hebben en heerlijke reis achter de rug met deze camper. Alles was tiptop in orde en de eigenaars zijn enorm warme, vriendelijke en hulpvaardige mensen! Dit maakte dat wij zorgeloos en met volle teugen hebben kunnen genieten. Echt een aanrader!!
Bekijk camper

In de media: