Volkswagen camper huren

Huur voordelig een camper van een particulier

Vind beschikbare campers

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Huur voordelig een camper van een particulier

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 1600 unieke campers of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij checken de campers en caravans, bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere camper of caravan te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community

Vind beschikbare campers


Reviews van medekampeerders

Heerlijke tijd gehad met deze camper. Van alle gemakken voorzien en ruimte voor iedereen. We waren met een baby van 3.5 week, een peuter van 2, mijn schoonouders, mijn vrouw en ik. Camper is in topconditie en rijdt als een zonnetje.
Bekijk camper

He Hallo, Daan hier,

Ben de laatste 58 jaar nog nooit met een camper op vakantie geweest, het was een ultieme vakantie.

Rene, heeft ons een mooie nieuwe ruime camper meegegeven en daar hebben wij van genoten.

We hebben overnacht in Duitsland, Oostenrijk, Slovenië en Kroatië.

Voor het geld waar je voor huurt kun je nooit zelf een camper kopen.

We hadden alles bij de hand koelkast, diepvries, wc, douche, voldoende ruimte om te slapen en voldoende opbergruimte.

Het mooiste moment was eigenlijk we komisch, we stopten op een parking zonder faciliteiten, het was lekker warm, dus wij pakten een Magnum van Ola uit ons diepvrieskastje en gingen op het bankje van de parking deze heerlijk zitten nuttigen, had je die gasten moeten zien kijken en kwamen de kinderen bij ons vragen waar we dat ijs konden halen, ik nou gewoon uit onze vriezer.
Bekijk camper

Lekker grote camper, rijdt ondanks de grote perfect. Kan makkelijk met het verkeer mee en je stiefelt in de heuvels alle vrachtwagens op de rechter baan voorbij, kruissnelheid op de snelweg van 110 is geen probleem. De inrichting is meer dan compleet en wat ons betreft iets teveel van het goede. Zo hebben we de waterkoker, senseo, staafmixer, keuken-weegschaal etc. maar thuis gelaten. Er zat 1 koekenpan in, voor een gezin wat weinig, we hebben de keuken inrichting dan ook aangevuld/gewisseld met ons eigen camping servies. Onder het onderste stapelbed is de "schuur", ook ruim genoeg. Er zaten 6 hard plastic stoelen in, ook deze hebben we omgeruild voor onze lichtgewicht klapstoeltjes, daardoor hoeft het bed niet steeds te worden opgeklapt, jammer dat de klaptafel er net niet in paste. Aandachtspunt is dat de watertank tijdens het rijden niet geheel gevuld kan zijn, als je echt gaat camperen moet je dus de jerrycan vol meenemen. Joop arriveerde op tijd en nam ruim de tijd om alles uit te leggen. Handig is dat je een laptop via hdmi op de tv kan aansluiten. De satteliet tv heben we niet gebruikt, was iets te omslachtig voor ons. Kortom fijne ruime camper, goede rij-eigenschappen, de inrichting had voor ons wat praktischer gekund.
Bekijk camper

In de media: