Volkswagen camper huren

Huur voordelig een camper van een particulier

Vind beschikbare campers

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Huur voordelig een camper van een particulier

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 1600 unieke campers of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij checken de campers en caravans, bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere camper of caravan te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community

Vind beschikbare campers

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Reviews van medekampeerders

We hebben de grote camper van Tony gehuurd. Hij gaf een vriendelijk welkom en was goed bereikbaar. We hebben in 35 dagen een mooi deel van Australië beleefd. In de camper was alles aanwezig en de bedden lagen heerlijk. De buitenbarbecue is vaak bebruikt, lekker buiten eten onder de luifel. We hebben genoten.
Bekijk camper

We hebben een erg leuke vakantie gehad met de camper van Eric en Miranda. Prima camper met genoeg ruimte en voorzieningen. Het rijden was erg comfortabel alsook de camper zelf. Contact met Eric was prima en snelle reacties toen we onderweg een probleempje hadden. Wat wel fijn zou zijn is een handleiding voor het lozen van afvalwater/ WC en het vullen bijvoorbeeld. Veel info hierover als je de camper ophaalt is prima voor elkaar, maar als je het dan later moet toepassen is het wel lastig zonder geschreven informatie. En ik zou het serviesgoed wat meer op elkaar afstemmen en uitbreiden qua glazen. .........en de vraag om eerlijkheid: ik had de indruk dat we de camper schoner hebben teruggegeven dat dat we hem meegekregen hadden;) Al met al hebben we een hele fijne week gehad en voor het eerst mogen ervaren hoe leuk en makkelijk het is om met een camper op pad te zijn. Wij zijn fan! Bedankt Eric en Miranda.
Bekijk camper

Top camper met zeer goede voorzieningen alles was compleet stoelen campingtafel locatie om op te halen perfect aardige mensen. Flexibel in haal en retour tijd of te wel een top week gehad chapeau.
Bekijk camper

In de media: