Volkswagen camper huren

Huur voordelig een camper van een particulier

Vind beschikbare campers

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Huur voordelig een camper van een particulier

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 1600 unieke campers of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij checken de campers en caravans, bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere camper of caravan te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community

Vind beschikbare campers

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Reviews van medekampeerders

Het was een fantastische vakantie met een heerlijke camper. Al wat op leeftijd maar deze voldeed juist daarom ruim boven onze verwachtingen. Reizen met deze camper kan ik iedereen aanbevelen.
Bekijk camper

Het is een oude camper, maar met de gegeven instructies kom je er wel. Wij zijn met de camper naar een festival geweest, wat tevens erg goed bevallen is. De camper bevat de basics, wij hebben de camper met zijn 2e gebruikt wat ook kwa ruimte ideaal is. Wij zouden deze camper aanraden, maar lange ritten zeker afraden. Dit vanwege de maximale snelheid van circa 80km per uur.
Bekijk camper

Wij, Herman, Marjan, Sayenne, Yoran en Skay hebben heel erg genoten van een weekje vakantie met jullie camper. Het was voor ons de eerste keer en moet zeggen dat het voor herhaling vatbaar is en kunnen het iedereen aanbevelen. Een lieve campergroet!!!!
Bekijk camper

In de media: