Volkswagen camper huren

Huur voordelig een camper van een particulier

Vind beschikbare campers

Huur voordelig een camper van een particulier

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 100 unieke campers of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij checken de campers en caravans, bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere camper of caravan te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community

Vind beschikbare campers


Reviews van medekampeerders

2 weken met deze geweldige camper weggeweest.... van alle gemakken voorzien en werkelijk, aan niets ontbreekt het je. Joke neemt de tijd om je alles uit te leggen en bezichtiging vooraf is ook geen enkel probleem. Wij hebben genoten, met alles erop en eraan en zullen dan ook zéker deze camper nóg een keertje boeken...
Bekijk camper
Wij hebben een fantastische week gehad. Deze vakantie was om te ervaren hoe of een camper zou bevallen als vakantiemogelijkheid. Ik wil binnen een afzienbare tijd zelf een camper aanschaffen.
Het contact met de verhuurder is als heel prettig ervaren.
Bekijk camper
Weij hebben even prima weekend gehad met deze camper. Zoals iedereen kan zien is de camper niet van gisteren maar alles doet het en dus een prima prijs/kwaliteit camper.
Ook de verhuurders zijn bijzonder aardig, flexibel en correct.
Kortom voor niet al teveel geld een prima camper.
Bekijk camper

In de media: