“Je voelt je de koning op de snelweg”

Het festivalseizoen is in volle gang en dat betekent: kamperen. MAN MAN ging op pad met een Camptoo-camper: "Een onbetaalbare ervaring".

De heren van MAN MAN beleefden de ultieme mannentrip met de Mercedes van Edwin. “Als echte mannen gingen we niet voor de meest luxe camper. We wilden het echte camping-life ervaren”, verklaarden de twee enthousiast over hun Camptoo-camper, waar ze dolblij mee waren. “Meer beenruimte dan je je wensen kunt, een oase aan opslagruimte en je voelt je de koning op de snelweg.”

Camptoo-camper naar een festival

Festivals zijn onlosmakelijk verbonden met kamperen en dat hoeft geen slapeloze nachten te betekenen. “Een te klein uitgooi tentje waar je om 07:00 uur ’s ochtends uit wordt gebrand omdat de zon op komt,  wc’s en douches anderhalve kilometer verderop en slapen op een lek luchtbed tussen je koffer. Niet bepaald een pretje. Deze struggle wordt je nu bespaard”, aldus de festivalgangers van MAN MAN. “Waar je normaal gesproken na een lange rit in de auto je gammele tentje nog op moet zetten terwijl het al donker is, hoefden wij enkel de luifel uit de schuiven, onze klapstoeltjes uit de camper tevoorschijn te toveren en te genieten van de atmosfeer op de camping. We staken de barbecue aan en waren de koningen van de camping.”

Veel bekijks

De heren trokken veel bekijks met hun ‘witte paradepaardje’ zoals ze de camper omdoopten: “Complimentjes, duimen omhoog en glimlachen van mooie vrouwen. Dit begon goed”. Hoe hun avontuur naar het Melt! Festival verder verliep? Dat lees je hier.

Benieuwd naar onze festival campers? Die vind je hier.

Camptoo-camper naar een festival

 

Anderen bekeken ook

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>