Ga op pad in een camper

Huur voordelig een camper van een particulier

Vind beschikbare campers

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Camper huren

Een camper huren? Dat kan heel voordelig bij Camptoo. Via Camptoo is het namelijk mogelijk om een camper te huren van een particulier. Dat werkt gemakkelijk, snel en is ook nog eens vriendelijk voor de portemonnee. Bovendien zorgen wij voor een veiligheidscheck en de juiste verzekeringen. Zo ga je altijd goed op reis.

Camper huren: voor ieder wat wils

Ben je op zoek naar een speciale camper? Grote kans dat je die bij Camptoo kan huren. Want met een aanbod van meer dan 750 unieke campers zit er altijd wel een model tussen dat goed bij je past.

Voor familie campers, 2-persoons campers, luxe campers en veel andere modellen, ben je bij Camptoo aan het juiste adres. Het maakt trouwens niet uit of je de camper voor een kort weekend wilt huren of juist voor een lange vakantie: er is veel mogelijk!

We zijn er voor jou

Zorgeloos een camper huren doe je bij Camptoo, dankzij het geweldige support team. Persoonlijke aandacht is voor ons erg belangrijk. Daarom staat ons team altijd voor je klaar en helpen we je graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Veiligheid boven alles

Als je een camper huurt wil je natuurlijk zeker weten dat je een goede camper meeneemt. Bij Camptoo begrijpen we dit als een ander en zorgen we ervoor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Zo checken we de campers vóórdat je op reis gaat. Ook aan een veilige betaling is gedacht: die loopt via Camptoo. Zonder gedoe, veilig op reis!

Laat een review achter

Heb je een camper gehuurd? Laat dan een review achter. Je helpt er medekampeerders mee en bouwt samen met ons aan een betrouwbare community.

Vind beschikbare campers


Reviews van medekampeerders

Hele fijne camper, helemaal door de hoogte aan de binnenzijde. Alles erop en eraan en hij rijdt lekker.
Bekijk camper

Beste Wanda,

We hebben met Stoffel een fijne 9 daagse vakantie gehad in het noorden van Nederland.
Stoffel heeft alles aan boord.
Hij doet wel zijn naam eer aan dus rustig gereden.
Op deze manier moet je wel houden van onthaasten.

Ondanks zijn leeftijd is de technische staat van alles nog zeer redelijk.
Verder is de aankleding heel erg leuk.

We raden andere mensen Stoffel zeker aan als je van een rustige / basic vakantie houdt.

groet,

Bas en Anja
Bekijk camper

De camper was al wat ouder maar was daarom niet minder praktisch. Alles zat er op en aan wat we nodig hadden en functioneerde ook nog allemaal naar behoren. We raden deze camper zeker aan aan volgende kampeerders.
Bekijk camper

In de media: