Ga op pad in een camper

Huur voordelig een camper van een particulier

Vind beschikbare campers

Camper huren

Een camper huren? Dat kan heel voordelig bij Camptoo. Via Camptoo is het namelijk mogelijk om een camper te huren van een particulier. Dat werkt gemakkelijk, snel en is ook nog eens vriendelijk voor de portemonnee. Bovendien zorgen wij voor een veiligheidscheck en de juiste verzekeringen. Zo ga je altijd goed op reis.

Camper of caravan huren: voor ieder wat wils

Ben je op zoek naar een speciale camper of caravan? Grote kans dat je die bij Camptoo kan huren. Want met een aanbod van met dan 200 unieke caravans en campers zit er altijd wel een model tussen dat goed bij je past.

Voor familie campers, 2-persoons campers, luxe campers en veel andere modellen, ben je bij Camptoo aan het juiste adres. Het maakt trouwens niet uit of je de camper voor een kort weekend wilt huren of juist voor een lange vakantie: er is veel mogelijk!

We zijn er voor jou

Zorgeloos een camper huren doe je bij Camptoo, dankzij het geweldige support team. Persoonlijke aandacht is voor ons erg belangrijk. Daarom staat ons team altijd voor je klaar en helpen we je graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Veiligheid boven alles

Als je een camper huurt wil je natuurlijk zeker weten dat je een goede camper meeneemt. Bij Camptoo begrijpen we dit als een ander en zorgen we ervoor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Zo checken we de campers en caravans vóórdat je op reis gaat en wordt de inname en uitgifte verzorgt door ervaren dealers. Ook aan een veilige betaling is gedacht: die loopt via Camptoo. Zonder gedoe, veilig op reis!

Laat een review achter

Als je een camper huurt wil je natuurlijk zeker weten dat je een goede camper meeneemt. Bij Camptoo begrijpen we dit als geen ander en zorgen we ervoor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Zo checken we de campers en caravans vóórdat je op reis gaat en wordt de inname en uitgifte verzorgt door ervaren dealers. Ook aan een veilige betaling is gedacht: die loopt via Camptoo. Zonder gedoe, veilig op reis!

Vind beschikbare campers


Reviews van medekampeerders

Prima camper en goede communicatie met verhuurder. Voor herhaling vatbaar!
Bekijk camper
Het leek ons leuk om een keer met een camper op vakantie, daarom internet geraadpleegd en kwamen bij Camptoo. Heel overzichtelijke, een camper uitgekozen, omdat het hier om privé Campers gaat, contact gehad met de eigenaar en binnen no time was de deal beslist.
Het was een vrij kleine camper wat eerst wel even moest wennen, omdat we niet echt mooi hadden moesten we veel binnen zitten, heel knus vanzelf maar met mooi weer kan je meer dingen buiten doen.
De camper rijdt prima en de eigenaren zijn heel vriendelijke mensen. Toch zou ik een volgende keer een wat grotere camper huren
Bekijk camper
Toen wij na lang zoeken bij Camtoo uitkwamen vonden wij precies Luxe Hymer integraal camper die wij zochten. Het was een super camper de luxe met Level integraal - 2 airco's - verwarming - douche en ruime toilet met wastafel. Kortom een perfecte keuze en nog voor dat we weg gingen leuk contact met de eigenaar gehad en naar Loosdrecht geweest waar de camper stond om hem te bekijken. We werden heel gastvrij ontvangen en de camper was precies van wat er vermeld stond. En onderweg met de vakantie konden we altijd bellen als we iets niet wisten niets was hun te veel. Ook vanaf het begin was de medewerking met Camptoo geweldig en ook die medewerkers waren zeer behulpzaam. Dit is echt een aanrader voor een fijne vakantie.
Bekijk camper

In de media: