Ga op pad in een camper

Huur voordelig een camper van een particulier

Vind beschikbare campers

Camper huren

Een camper huren? Dat kan heel voordelig bij Camptoo. Via Camptoo is het namelijk mogelijk om een camper te huren van een particulier. Dat werkt gemakkelijk, snel en is ook nog eens vriendelijk voor de portemonnee. Bovendien zorgen wij voor een veiligheidscheck en de juiste verzekeringen. Zo ga je altijd goed op reis.

Camper of caravan huren: voor ieder wat wils

Ben je op zoek naar een speciale camper of caravan? Grote kans dat je die bij Camptoo kan huren. Want met een aanbod van met dan 200 unieke caravans en campers zit er altijd wel een model tussen dat goed bij je past.

Voor familie campers, 2-persoons campers, luxe campers en veel andere modellen, ben je bij Camptoo aan het juiste adres. Het maakt trouwens niet uit of je de camper voor een kort weekend wilt huren of juist voor een lange vakantie: er is veel mogelijk!

We zijn er voor jou

Zorgeloos een camper huren doe je bij Camptoo, dankzij het geweldige support team. Persoonlijke aandacht is voor ons erg belangrijk. Daarom staat ons team altijd voor je klaar en helpen we je graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Veiligheid boven alles

Als je een camper huurt wil je natuurlijk zeker weten dat je een goede camper meeneemt. Bij Camptoo begrijpen we dit als een ander en zorgen we ervoor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Zo checken we de campers en caravans vóórdat je op reis gaat en wordt de inname en uitgifte verzorgt door ervaren dealers. Ook aan een veilige betaling is gedacht: die loopt via Camptoo. Zonder gedoe, veilig op reis!

Laat een review achter

Als je een camper huurt wil je natuurlijk zeker weten dat je een goede camper meeneemt. Bij Camptoo begrijpen we dit als geen ander en zorgen we ervoor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Zo checken we de campers en caravans vóórdat je op reis gaat en wordt de inname en uitgifte verzorgt door ervaren dealers. Ook aan een veilige betaling is gedacht: die loopt via Camptoo. Zonder gedoe, veilig op reis!

Vind beschikbare campers


Reviews van medekampeerders

Wij hebben een weekendje mogen verblijven in de Karmann camper. Wij hebben hier echt van genoten. De bedden zijn beter en langer dan in menig hotel en de camper is van alle gemakken voorzien. Vooral de kinderen hebben ook echt genoten en wilden meteen weer afspreken om weer een keer te gaan. De ontvangst en uitleg van Evelin & raymond was bijonder vriendelijk en duidelijk. Ook waren zij zeer flexibel in wat kleine verzoekjes van onze kant, maar ook zeer duidelijk als bepaalde zaken niet konden. Eigenlijk precies zoals je zou willen. Eigenlijk was de hele uitwisseling wel bijzonder gezellig.

Van harte aanbevolen.
Bekijk camper
We een paar heerlijke dagen gehad op camping Bakkum. De camper is compleet ingericht, we hebben er prima geslapen. Irene, de eigenaresse is heel behulpzaam en was goed te bereiken voor de sleutel overdracht. Een aanrader.
Bekijk camper
Wij hebben een geweldige vakantie gehad met deze camper. We zijn er mee door Duitsland, Oostenrijk en het noorden van Italie gereisd. Hij paste precies bij onze wensen en onze eerste ervaring met een camper. Wij vinden het een aanrader.
Bekijk camper

In de media: