Ga op pad in een camper

Huur voordelig een camper van een particulier

Vind beschikbare campers

Camper huren

Een camper huren? Dat kan heel voordelig bij Camptoo. Via Camptoo is het namelijk mogelijk om een camper te huren van een particulier. Dat werkt gemakkelijk, snel en is ook nog eens vriendelijk voor de portemonnee. Bovendien zorgen wij voor een veiligheidscheck en de juiste verzekeringen. Zo ga je altijd goed op reis.

Camper huren: voor ieder wat wils

Ben je op zoek naar een speciale camper? Grote kans dat je die bij Camptoo kan huren. Want met een aanbod van meer dan 750 unieke campers zit er altijd wel een model tussen dat goed bij je past.

Voor familie campers, 2-persoons campers, luxe campers en veel andere modellen, ben je bij Camptoo aan het juiste adres. Het maakt trouwens niet uit of je de camper voor een kort weekend wilt huren of juist voor een lange vakantie: er is veel mogelijk!

We zijn er voor jou

Zorgeloos een camper huren doe je bij Camptoo, dankzij het geweldige support team. Persoonlijke aandacht is voor ons erg belangrijk. Daarom staat ons team altijd voor je klaar en helpen we je graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Veiligheid boven alles

Als je een camper huurt wil je natuurlijk zeker weten dat je een goede camper meeneemt. Bij Camptoo begrijpen we dit als een ander en zorgen we ervoor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Zo checken we de campers vóórdat je op reis gaat. Ook aan een veilige betaling is gedacht: die loopt via Camptoo. Zonder gedoe, veilig op reis!

Laat een review achter

Als je een camper huurt wil je natuurlijk zeker weten dat je een goede camper meeneemt. Bij Camptoo begrijpen we dit als geen ander en zorgen we ervoor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Zo checken we de campers vóórdat je op reis gaat. Ook aan een veilige betaling is gedacht: die loopt via Camptoo. Zonder gedoe, veilig op reis!

Vind beschikbare campers


Reviews van medekampeerders

De camper van Irm is ons erg goed bevallen. Met name de complete inrichting (ook aan onderhouds- of campeerartikelen ontbreekt niets) en de compactheid van de camper zijn als bijzonder te noemen. Groot genoeg om dagelijks in te leven en compact genoeg om overal wendbaar en parkeerbaar te zijn.
De motor was krachtig, goed opgewassen tegen hellingen en zuinig bovendien.
Heel plezierig was het contact met de verhuurder. Van meet af aan een goede vertrouwensrelatie die nodig is om een camper die als dierbaar bezit wordt behandeld voor een vakantie over te nemen.
Vanuit hetzelfde vertrouwen vond de overdracht bij terugkomst plaats.
Voor ons was het de ideale camper om Spanje te verkennen. Op de vraag van de verhuurder wat verbeterd kon worden, hadden we geen wensen over. Kortom een aanrader.
Bekijk camper
Ik heb alleen maar positieve dingen te zeggen over Aaldrik en zijn vrouw. Hun camper is super leuk en gezellig en heel compleet ingericht en daardoor zul je je al heel snel lekker thuis voelen.
Wij zijn heel Nederland doorgereisd en hebben geen enkel probleem ervaren. Ik heb 1 keer de gasfles leeg gehad, maar dit kan uiteraard gebeuren. Ik had Aaldrik hiervan op de hoogte gesteld en hij zei mij dat ik deze zonder probleem kon omruilen en hij mij de kosten later zou retourneren.
Kortom, top service.

Wij raden de camper aan iedereen aan en komen graag nog een keer terug!

Groetjes,
Rick
Bekijk camper
We hebben een fijne tocht gemaakt met de chausson camper. Zeer compleet en comfortabel, voor zowel in als buiten de camper. Goede navigatie en audio systeem. Maar vooral de 130 PK maken dat je vlot mee komt in het verkeer en dat bergen een eitje blijken. Goede uitleg bij overdracht en heldere afspraken. Een aanrader!
Bekijk camper

In de media: