Ga op pad in een camper

Huur voordelig een camper van een particulier

Vind beschikbare campers

Camper huren

Een camper huren? Dat kan heel voordelig bij Camptoo. Via Camptoo is het namelijk mogelijk om een camper te huren van een particulier. Dat werkt gemakkelijk, snel en is ook nog eens vriendelijk voor de portemonnee. Bovendien zorgen wij voor een veiligheidscheck en de juiste verzekeringen. Zo ga je altijd goed op reis.

Camper huren: voor ieder wat wils

Ben je op zoek naar een speciale camper? Grote kans dat je die bij Camptoo kan huren. Want met een aanbod van meer dan 750 unieke campers zit er altijd wel een model tussen dat goed bij je past.

Voor familie campers, 2-persoons campers, luxe campers en veel andere modellen, ben je bij Camptoo aan het juiste adres. Het maakt trouwens niet uit of je de camper voor een kort weekend wilt huren of juist voor een lange vakantie: er is veel mogelijk!

We zijn er voor jou

Zorgeloos een camper huren doe je bij Camptoo, dankzij het geweldige support team. Persoonlijke aandacht is voor ons erg belangrijk. Daarom staat ons team altijd voor je klaar en helpen we je graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Veiligheid boven alles

Als je een camper huurt wil je natuurlijk zeker weten dat je een goede camper meeneemt. Bij Camptoo begrijpen we dit als een ander en zorgen we ervoor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Zo checken we de campers vóórdat je op reis gaat. Ook aan een veilige betaling is gedacht: die loopt via Camptoo. Zonder gedoe, veilig op reis!

Laat een review achter

Als je een camper huurt wil je natuurlijk zeker weten dat je een goede camper meeneemt. Bij Camptoo begrijpen we dit als geen ander en zorgen we ervoor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Zo checken we de campers vóórdat je op reis gaat. Ook aan een veilige betaling is gedacht: die loopt via Camptoo. Zonder gedoe, veilig op reis!

Vind beschikbare campers


Reviews van medekampeerders

1e keer met een camper weggeweest. Goed bevallen, handig als het regent, het reizen is leuk.
Helaas door een windvlaag de luifel hoog opgewaaid en kapot... Dom.... (Eigen risico niet verzekerd....dus 1000,- borg ook weggewaaid) en heel vervelend voor de verhuurder.
Maar toch een positieve overall ervaring. Misschien kopen we er in de toekomst ook wel eentje.
Bekijk camper
We hebben een erg fijne vakantie gehad met de camper van Jorrit. Het is een stoere camper om te zien en fijn ingericht in gebruik. De eigenaars hebben er zelf veel mee gereisd dus de uitrusting is erg compleet. Je komt goed mee in het verkeer en de camper rijdt erg fijn. De verwarming loopt op de startaccu en het was moeilijk in te schatten hoeveel we de accu konden belasten zonder problemen te hebben met wegrijden. We hebben de camper in het najaar gehuurd toen het al wat kouder was. Jorrit is zeer behulpzaam en neemt ruim de tijd om je met goede instructies op pad te sturen. Ik raad deze camper zeker aan!
Bekijk camper
de weersverwachting was niet erg positief, nat en koude nachten, ja zelfs nachtvorst was voorspeld.
De camper bij Dirk opgehaald en netjes over alles uitleg gekregen. Op naar de camping. Het rijden van de camper ging erg releaxed en de camping was niet erg ver weg. Een camper plaats was snel verkregen en een mooi plaatsje gehad. Spullen uitgepakt en een plaatsje gegeven, opbergen onder het franse bed was ook mogelijk. We hebben ondanks de weersverwachting toch ook nog het zonnescherm uitgezet en de buitenstoeltjes gepakt. Alles ging goed. 's Nachts echter was het flink koud...de volgende morgen was het gras wit bevroren. In de camper had ik echter vergeten het gaskraantje open te draaien zodat het ook in de camper "wat frisjes" was. Na het kraantje te hebben geopend was het snel behagelijk en zo is het gebleven. Van de regen en wind geen last gehad ondanks dat het er regelmatig was. Na bijna 5 dagen de camper teruggebracht. Een mooie eerste ervaring met een camper! Eind goed al goed.
Bekijk camper

In de media: