In beeld: National Park Sarek

Voor de echte avonturiers

National Park Sarek is één van de wildste natuurgebieden in Zweden en alleen weggelegd voor de echte avonturiers! Er zijn geen voorzieningen, aangelegde wandelpaden, wegwijsborden of wegen naar het park. Je bent geheel op jezelf aangewezen. Laat je van tevoren dus goed informeren en neem de juiste uitrusting mee. We adviseren een tour te boeken en het gebied met een ervaren gids te bezoeken. In de winter kan het gevaarlijk zijn door de extreme weersomstandigheden en dan is zo een georganiseerde tour zeker aan te raden. Hoe je het park ook bezoekt, de Zweedse natuur zal je overdonderen. Je komt er hoge bergen, gletsjers, diepe dalen, ongerepte meren en prachtige landschappen tegen. Als je geluk hebt, zie je ook wilde dieren als elanden, beren en vossen.

Het uitzicht

National Park Sarek

In de herfst en winter

National Park Sarek

National Park Sarek

Wildlife

National Park Sarek

National Park Sarek

Overnachten in de buurt van National Park Sarek

Op de camping Skabram in Jokkmokk kan je met de camper overnachten. Je bent in de buurt van het park Sarek, maar bedenk je wel dat je naar het park moet hiken en de camper niet mee kan.

Camping Skabram
Adres: Skabram 206, 962 99 Jokkmokk in Zweden.

Enthousiast geworden over National Park Sarek? Bekijk hier welke camper bij jou past en plan de trip van je leven!

Anderen bekeken ook

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>