7 films die een camper nodig hebben

Net als vele anderen zijn wij bij Camptoo enorme filmfans. Toch denken wij dat veel films een stuk beter zouden kunnen zijn. Alles wat deze films nodig hebben is..... Een camper! 

Dit zijn 7 films die volgens ons een stuk beter zouden zijn met een camper:

#1. Lord Of The Rings

You shall pass! Tenminste, als je een camper hebt. Waarom zou je dat hele eind lopen als je ook gewoon een coole camper kan huren?

Dit ziet Sauron zeker niet aankomen!

#2. The Fast and the Furious

Als we naar The Fast en the Furious kijken denken we vast allemaal hetzelfde: wat een onpraktische auto’s. Verschrikkelijk, zo kan je bijna niks kwijt in de kofferbak! Maar wij zijn ook geen barbaren, we zien hoe mooi de auto’s zijn. Daarom hebben wij de oplossing! Dit vraagt om… een caravan!

Als Max Verstappen kan racen met een caravan kunnen zij dat vast ook.

#3. The Shawshank Redemption

Je hebt jaren vastgezeten dan is dé manier om te genieten van je vrijheid… een boot? Zeker niet. Met een camper heb je toch echt meer vrijheid!

Hopelijk leggen ze nu een betere route af dan Andys’ route uit de gevangenis….

#4. Harry Potter

Wij zien het al helemaal voor ons. In plaats van het stelen van de auto van Ron’s vader, hadden Harry en Ron gewoon een camper moeten huren! Beetje vliegmagie toevoegen en ze zouden gelijk de coolste kinderen van heel Zweinstein zijn geweest.

Een vliegende auto is zo 2017.

#5. Sneeuwwitje

Slapen bij 7 vreemde mannen? Dacht het niet… Wij vinden dat sneeuwwitje gewoon een camper moet huren! Lang leve de onafhankelijkheid. Op deze manier kan ze mooi zelf onder een dak slapen in de wildernis! En als de koningin haar appels aanbiedt kan ze gewoon doorrijden naar de volgende plek.

Dit is toch veel beter dan een glazen kist?

#6. Batman

Bruc… Batman is rijk, dat weten we allemaal. Maar waarom zou dat betekenen dat hij een onpraktische auto moet hebben? Wij vinden een camper veel meer in stijl. Op deze manier kan hij de boeven mooi achterin gooien en gelijk bij het politiebureau afzetten!

Hij heeft dan misschien geen superkrachten maar op deze bak zou elke superheld jaloers zijn.

#7. James Bond

Als je geheim agent bent betekent dat volgens ons juist dat je niet altijd in een opvallende bak wilt rijden… Daarom hebben wij de oplossing bedacht voor 007: een ruime camper! Daarnaast hoeft hij nu ook niet te betalen voor dure hotels. 

En nu kan hij na zijn missie ook gelijk op vakantie. Een win-winsituatie!

Lijkt het je ook leuk om met een camper op pad te gaan? Klik dan hier voor ons aanbod. Heb je een camper en lijkt het je wat om te verhuren? Klik dan hier.

Anderen bekeken ook

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>