Kamperen tussen de tulpenbollen?

Neem van ons aan: verre landen kunnen nog zo mooi en spannend zijn, in het voorjaar is de Bollenstreek het middelpunt van onze Aarde. Dan lacht het leven je toe met een geurende lappendeken van gele, oranje, rode, roze en paarse kaarsrechte bollenvelden.

Terwijl de meeste boeren dranghekken zetten om hun tulpenbollenvelden, duikt Camptoo juist de bollenvelden ín. Volgende week 13-14 april, in het weekend van de Bloemencorso, organiseert het deelplatform voor campers en caravans een pop-up microcamping tussen de bloeiende bollen.

Kamperen bollenstreek
Het plan in een tulpenbol? Rijd ’s ochtends je camperbusje – verzorgd door Camptoo – het veld in, schuif de luifel uit en geniet als een kind zo blij van het fleurige uitzicht. Stap op de fiets, verken de boerenweggetjes, bezoek de Bloemencorso en schiet vooral foto’s, héél veel foto’s. En geheimpje, niet doorvertellen: bij terugkomst wacht een cocktailworkshop van Dutch Tulip Vodka, gemaakt van echte tulpenbollen!
kamperen bollenstreek
De camping-voor-een-dag-en-een-nacht vindt plaats op de Tulperij in Voorhout, de trots van bollenboeren Daan en Anja en misschien wel het meest verrukkelijke plekje van de Bollenstreek. Ons advies: val met een glimlach in slaap in jouw camper met de geur van bloeiende bloemen en word wakker met een warm en oogverblindend tapijt van tulpenbollen – en een vers ontbijtje gemaakt door Anja.
kamperen tulpenbollen
ht
Wil jij ook niets liever dan kamperen tussen de bloeiende tulpenvelden? Klik dan op deze link naar de Facebook-pagina van Camptoo om te zien hoe je deze once-in-a-lifetime experience kunt winnen!

Wat win je?

– €150 huurtegoed om de leukste camper uit te zoeken voor 13-14 april
– Een plekje op de microcamping bij de Tulperij in Voorhout op 13 april
– Een cocktailworkshop met tulpenbollenvodka van Dutch Tulip Vodka
– Fietsen om lekker door de streek te fietsen
– Én een heerlijk ontbijtje van Anja en Daan van bloembollenbedrijf de Tulperij.

Voorwaarden:

  • Deelname is gratis en mogelijk voor iedereen van 18 jaar of ouder. Deelname is uitgesloten voor directeuren, het management en medewerkers van Camptoo of hun directe familieleden.
  • Camptoo behoudt het recht om deelnames te weigeren wanneer deze aanstootgevend of beledigend zijn.
  • Reacties die meedingen naar de prijs moeten uiterlijk zijn geplaatst op 08-04-2019 vóór 12:00 CET.
  • Reacties die meedingen naar de prijs moeten zijn geplaatst onder dit bericht of onder de YouTube video “Kamperen tussen de tulenbollen?”.
  • De winnaar wordt bepaald door de leukste inzending te kiezen uit de reacties onder het genoemde bericht. De winnaar wordt bekend gemaakt op de tijdlijn van Camptoo op 08-04-2019.
  • Elke deelnemer kan slechts 1x deelnemen aan deze winactie, ook wanneer er meerdere reacties door dezelfde persoon worden geplaatst.
  • Is niet inwisselbaar tegen contanten en een eventuele restwaarde kan niet worden verzilverd.
  • Is alleen te boeken op naam van de winnaar. De te winnen prijs is niet over te dragen aan een ander persoon.
Benieuwd naar onze campers en caravans? Klik op de button hieronder.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>