Kampeer eens in de achtertuin!

Misschien heb je het als kind weleens gedaan. In de achtertuin een tentje opzetten en ontsnappen aan de grote-boze-mensenwereld. Alles de rug toekeren en lekker vroeg verdwijnen in de voering van jouw slaapzak. Luisteren naar de merels in de struiken, konijntjes op het tentzeil toveren met een zaklamp, allemaal in jouw betrekkelijke wildernis.

Maar wie zegt dat we te oud voor zijn? Willen we niet allemaal die ultieme vrijheid ervaren? Het Nederlandse Campspace helpt je graag die droom waar te maken. Hun missie? Eenvoudig: jou – groot of klein – de nacht door te laten brengen op een plek waaraan je zelf nog niet gedacht had. Een microcamping op een bergtop langs een meertje, diep in de jungle of op skinny dip-afstand van de kust.

Campspace

Foto en voet: Bas van Oort

Deel je achtertuin!

Het deelplatform heeft over de hele wereld enthousiaste kampeerliefhebbers gevonden die hun dakterras, achtertuin of weiland met jou willen delen – ook als je met de camper komt. Zo leer je niet alleen leuke like-minded mensen kennen, ook geniet je van de rust van jouw tijdelijke microcamping tussen de pony’s en appelbomen, in een boomhut of onder een fonkelende sterrenhemel.

campspace

Foto: Bas van Oort

Een micro adventure

En mooi meegenomen: zo’n unieke overnachting is goed betaalbaar en kun je altijd tussendoor doen. Sterker nog: we raden het je aan. Micro adventures noemt Campspace dat, een ontsnapping aan het alledaagse leven door na kantoortijd voor een nachtelijk avontuur de natuur in te vluchten.

Campspace

Onze favorieten:

Een perfect camperplekje in Denemarken! Dicht bij het strand is een mooie verharde plek voor een camper of caravan. Als het jouw geluksdag is kun je zelfs op het strand zeehonden spotten. Niet jouw geluksdag? Dan kun je ook lekker gaan surfen, fietsen of wandelen.

Campspace

Op deze plek in Italië is er slechts ruimte voor een klein campertje, maar als je een kleine camper hebt, dan is deze tuin wel heel erg leuk om in te staan. Zeker de kinderen kunnen op ontdekkingstocht in elke hoek van deze eeuwenoude tuin, en dan is het ook heel erg makkelijk om zelf even mee te doen. Voor de kinderen 😉

Benieuwd naar alle campspaces? Hier vind je alle plaatsen waar ook campers kunnen staan. Nog geen camper? Klik op de button hieronder.

Bekijk al onze campers en caravans

Anderen bekeken ook

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>