Camperroutes niet ver van huis

Voor de mensen die dit jaar niet te ver van huis willen gaan hebben we een aantal routes op een rijtje gezet waarvoor je niet naar het zuiden van Frankrijk hoeft te rijden.

Nederland

In ons eigen land valt er genoeg te ontdekken en genoeg te camperen. Het kan op drukke plekken wel snel vol raken dus reserveren kan zeker geen kwaad! 

Elfstedencampertocht

Je kunt hem schaatsen (of nouja, dat kon ooit), je kunt ‘m fietsen, maar je kunt ‘m ook camperen! De Elfstedentocht is ook met de camper een hele leuke vakantie! Bekijk hier de Camperroute Elfstedentocht en wat je in de elf steden kunt doen. 

Zeeuwse campertrip

BlØF schreef niet voor niets meerdere liedjes over de Zeeuwse provincie. Er valt genoeg te beleven op de bijzondere schiereilanden zoals oesters plukken, mossels slurpen, genieten van de stranden of je vergapen aan de deltawerken. Bekijk de route hier:  Bluf dat jij de Zeeuwse campertrip aandurft. 

Bekijk hier nog meer mooie plekjes in Nederland.

Luxemburg

Wijnliefhebber of niet, deze wijnroute door Luxemburg is een prachtige tour! Slinger langs de Moezel naar de mooiste plekken van Luxemburg. Op 4,5 uur rijden vanuit Amsterdam ben je al bij de start van deze fraaie landelijke route: Wijnroute Luxemburg.  

België

Nu de Belgische grenzen weer open zijn is dit natuurlijk een leuke optie voor een campervakantie. Misschien wil je Het beste van de Ardennen bezoeken, maar we kunnen ook zeker aanraden om dit jaar iets meer uit de drukte te blijven en wat meer originele plekjes te gaan bezoeken. Bijvoorbeeld door langs de rivieren te reizen die door België stromen.

Duitsland

Met 6 uur rijden vanaf Utrecht, camper je zo een van de mooiste gebieden van Duitsland in. Het Zwarte Woud klinkt duister, maar is vooral groen en beeldschoon. En vergeet de Schwarzwalder Kirsch niet! Ben je meer van het strand dan het bos? Dan moet je alweer iets verder, maar na 7 uur in de bestuurderskabine ben je in het eilandenparadijs Rügen

Frankrijk 

Toch liever naar het favoriete Nederlandse vakantieland? Dit is een van de dichtsbijzijnde plekken in Frankrijk, vanuit Nederland en België. Het is ook een van de mooiste. Je kunt deze reis zo ver Frankrijk in maken als je wilt, maar de eerste stop ligt al op 4 uur rijden vanaf Utrecht! 

Camper of caravan huren?

Bekijk via de button al onze campers en caravans

Bekijk onze campers en caravans

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>