5 leuke campings in Nederland met je hond! 

Als je trouwe viervoeter mee mag in de camper, dan heb je het liefste natuurlijk een plek waar hij/zij lekker kan spelen, ravotten en rondrennen. We zijn op onderzoek gegaan naar de leukste campings in Nederland wanneer je je hond meeneemt. Wij stellen je voor: 5 leuke campings met een hond!

Camping LEuK aan de Lek

Nee het is geen verkeerd gebruik van hoofdletters, maar camping LEuK ligt aan de Lek. Het mooie aan deze camping is dat er een speciaal hondenstrand aanwezig is. Je hebt mooie plekken aan het water waar je hond ook dichtbij lekker kan spelen in de Lek. De camping ligt in Lexmond en heeft mooie ruime (camper)plaatsen. 

Camping met hond

Camping Helfterkamp op de Veluwe

In Vaassen, in het het hart van de Veluwe, vind je de mooie camping Helfterkamp. Voor de honden is er een losloopgebied tegenover de camping en een groot bos om lekker te wandelen. Zowel op de kampeerplekken als in de bungalows zijn de honden welkom. Geniet lekker van de natuur op de fiets, of met de benenwagen!

Kamperen met je hond aan het strand bij Hellevoetsluis

Aan het Noordzeestrand bij Hellevoetsluis vind je camping ‘t Weergors. Met verschillende uitlaat- en losloopgebieden in de buurt van de camping kun je lekker rondjes wandelen met je hond of nog even voor het slapen gaan in de buurt van de camping even een klein rondje wandelen. Op het strand bij Hellevoetsluis zijn verschillende losloopgebieden waar je hond lekker over het zand kan rennen en de zee in kan. Let wel goed op de bordjes waar het mag! 

Op de Schatberg in Sevenum is aan je hond gedacht

Ook bij camping de Schatberg hebben ze aan je trouwe viervoeter gedacht. Je mag maximaal 2 honden meenemen op de parkeerplaats. Jullie kunnen samen spelen op de trimbaan op de camping en als het warm weer is kan je hond ook even afkoelen in de zwemplaats naast het trimparcours. Binnenkort komt er zelfs ook een speciale hondendouche! 

Camping de Gijzel bij Anja en Piet in Noord-Brabant

Bij de camping van Anja en Piet kun je ook een dagje zonder je hond op pad! Wil je even iets doen waarbij het misschien niet zo handig is als je een hond hebt dan kunnen Anja en Piet van Camping de Gijzel tegen betaling op je hond passen. Even een middagje de dingen doen waar je huisdier niet mee mag! Je kunt tegenover de camping mooi wandelen met de hond over onverharde paden. In de buurt vind je de Loonse en Drunense Duinen maar ook de steden Den Bosch en Tilburg. Genoeg te doen!

Heb je de ideale camping gevonden maar nog geen camper? Via Camptoo kun je een camper of caravan huren van een particulier. Zo kun je altijd een unieke camper vinden die bij jouw wensen past en bij jou in de buurt. Bekijk hieronder alle voertuigen waar je een huisdier in mee mag nemen.

Bekijk de hondvriendelijke voertuigen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>