“We kunnen doen wat we willen, overal heen”

De mannen van Ambassadør.land wilden wel eens een campervakantie uitproberen, dus vlogen ze naar Malága om een camper op te pikken. "Eentje zelf aanschaffen? Onbetaalbaar."

Samen met Erik begon Bas aan zijn roadtrip door Andalusië. “Een vette roadtrip in een camper is voor velen een droom, tot dat je erachter komt wat er allemaal bij komt kijken”, verklaarde hij. Dus mochten ze op pad met de camperbus van Bernhard.

Geen eigen bezit

Voor de avonturiers kwam het goed uit dat ze een camper konden oppikken in Spanje. “Een camper staat op dit punt van m’n leven op gelijke hoogte met een kind of een kamerplant. Ik bezit de levensstijl noch de kwaliteiten om er een beetje fatsoenlijk voor te kunnen zorgen. Eentje huren dan? Ook vaak flink aan de prijs. Maar daar komt Camptoo met de ideale oplossing. Voor een stuk minder geld een camper, of caravan, huren bij een particulier. Iedereen wint.”

Even wennen

De mannen moeten toch even wennen als ze in het donker aankomen op de plek van bestemming. “We parkeren, pakken de handleiding van Bernhard en Willy erbij en gaan aan de slag. Daktent omhoog, zithoek inklappen, en een kwartier later hebben we twee verdiepingen met twee bedden”, aldus de mannen die voorin de wagen genieten van een biertje. “De vrijheid van een camper wordt nu pas echt duidelijk. We kunnen doen wat we willen, overal heen.”

Lees het hele avontuur van Bas en Erik hier.
Ook op pad met een camper van Bernhard? Je boekt ‘m hier.

Roadtrip door Andalusië

Anderen bekeken ook

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>