In beeld: Nationaal Park Eifel in Duitsland

Op slechts drie uur rijafstand van Amsterdam ligt het Nationaal Park Eifel. Het is een prachtig landschap waar je indrukwekkende bossen, romantische beekdalen, heide, flinke rotsen en wildernis tegenkomt. Het park is maar liefst 15.000 voetbalvelden groot en wordt beschermd, zodat de natuur haar werk kan doen! Zo groeien er in de lente prachtige wilde bloemen en kan je er in de winter sporen van dieren zien. Als je geluk hebt, spot je nog een hert of wild zwijn.

Het park van boven

Nationaal Park Eifel

In de zomer

Nationaal Park Eifel

Nationaal Park Eifel

In de herfst

Nationaal Park Eifel

In de winter

Nationaal Park Eifel

Camping bij Nationaal Park Eifel

Campingpark Freibad Echternacherbrück ligt aan de rand van het Nationaal Park Eifel. Daarnaast kan je in de directe omgeving van de camping een hoop activiteiten ondernemen. Denk aan kanoën, duiken en waterpolo. Dé ideale plek waar je heerlijk met de camper kan vertoeven en een tripje naar het Nationaal Park Eifel kan ondernemen.

Adres: Mindener Straße 18, D-54668 Echternacherbrück.

Ken jij nog zo een mooi natuurgebied? Laat het ons weten in de reacties onderin! 

Anderen bekeken ook

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>