Verhuurseizoen ten einde? Tijd voor de Camptoo najaarsdag!

De zomer van 2017 is omgevlogen en de temperatuur nadert het vriespunt. Dit betekent dat het verhuurseizoen ten einde is. Tijd om terug te blikken op het afgelopen seizoen én ons voor te bereiden op volgend jaar!

Met het Camptoo openingsweekend van afgelopen april nog vers in ons geheugen, vond op 4 november de Camptoo najaarsdag plaats. Zo’n 100 verhuurders hebben deze dag bijgewoond in ons nieuwe kantoor. De najaarsdag was informatief én ook nog eens heel gezellig! Was jij er niet bij en wil je toch weten wat er is gebeurd? Of wil je deze dag kort herbeleven? Lees dan verder!

najaarsdag

Koffie en heel veel informatie

De dag werd gestart met een openingswoord van Nanne, de relatiemanager voor verhuurders bij Camptoo! Onder het genot van een kopje koffie en wat lekkers werd er gekeken en geluisterd naar de presentatie van Martijn Peeters (oprichter van Camptoo) over het afgelopen en komende verhuurseizoen. Vervolgens gaf Nanne een presentatie over de ontwikkelingen die afgelopen jaar zijn doorgevoerd op de website. Tot slot sloot Matthijs af met een presentatie over schade. Toen de middag aanbrak was het tijd voor een lekkere lunch om weer even op te laden voor de rest van de dag.

najaarsdag

Workshops

De middag werd gevuld met verschillende interactieve workshops. Zo vond er een vraag- en antwoordsessie plaats met Martijn Peeters. Veel eigenaren hadden leuke tips hoe we de website verder kunnen verbeteren. Hier gaan we vanzelfspreken weer mee aan de slag om het platform nóg prettiger te maken voor huurders en verhuurders.

Daarnaast gaf Jurriaan tips en tricks over hoe je je advertentie nét iets beter kan maken!

Varisha is druk bezig geweest met het bewerken van camperfoto’s voor de verhuurders die hier interesse in hadden. En ondertussen stond Harry Wilschut van uw camper tourgids klaar met zijn stand vol wegenkaarten en routegidsen. Al met al was er dus genoeg te doen!

najaarsdag

De dag werd afgesloten onder het genot van een borrel en zo ontstond de kans om onderling tips en vele kampeerverhalen uit te wisselen! Voldaan en talrijk aan informatie verlieten de verhuurders aan het eind van de Camptoo najaarsdag ons kantoor. Mocht je nog vragen hebben over deze dag of heb je andere vragen, bel ons dan op 085 – 273 74 52.

Het Camptoo-team vond het een geslaagde dag! 

Anderen bekeken ook

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>