Bucketlist 2018 voor gezinnen

Heb jij nog geen idee welke nieuwe avonturen je samen met je gezin in 2018 wilt aangaan? Dan heb je wellicht wat aan dit lijstje! We hebben namelijk een bucketlist 2018 voor gezinnen gemaakt met vijf hele leuke ideeën.

Outdoor filmavond

Wat dacht je van een outdoor filmavond op de camping waar je verblijft? Maak het jezelf comfortabel en leg een aantal flinke kussens en dekens neer waar je de hele avond op kan relaxen. Het leuke is natuurlijk om meerdere films op één avond te bekijken en wat snacks bij de hand te hebben.

bucketlist 2018 voor gezinnen

Naar Disneyland met de camper

Een bezoek aan Disneyland is natuurlijk een droom voor elk kind. Maar wist je ook dat je er met de camper heen kan? Zo kan je een avontuurlijke roadtrip combineren met een bezoek aan het kinderparadijs. Een win-win situatie toch? Op de grote parkeerplaats van Disney mag je namelijk overnachten. Oorspronkelijk zijn deze plaatsen voor bussen, maar ook campers mogen hier nu gebruik van maken. Houd er wel rekening mee dat er geen voorzieningen zijn als stromend water en elektriciteit. De kosten voor een overnachtingsplaats bedragen €20,- per dag, per camper in het laagseizoen en rond de €30 in het hoogseizoen. Wel kan je gratis gebruik maken van de toiletten en douches. Met een Fantasy of Dream jaarkaart is het gratis. Zorg er daarnaast voor dat je het formulier met P.A. stempels duidelijk zichtbaar voor de parkwacht achter het raam legt, want hier wordt op gecontroleerd.

bucketlist

Back to basic

Wildkamperen is niet overal toegestaan, maar in landen als Noorwegen, Finland en Zweden kan het wel. Dus wil je samen ervaren hoe het is om ‘back to basic’ te gaan, ontdek Scandinavië dan met de camper. Je kan een hoop ‘back to basic’ activiteiten ondernemen, zoals samen gaan vissen en het vervolgens klaarmaken voor een gezellige barbecue. Of wat dacht je van wilde dieren spotten en fotograferen? Dus berg die telefoons en computerspelletjes op en wees creatief met z’n alle.

bucketlist 2018 voor gezinnen

Surfvakantie in Portugal

Houd je van actieve vakanties en zijn je kinderen tieners, dan is een surfvakantie wellicht een leuk idee voor jouw gezin. Portugal is daar helemaal geschikt voor! Je hebt vrijwel altijd goed weer, je kan er heerlijk aan de kust overnachten en ’s ochtends op het strand ontbijten om vervolgens een frisse duik in de zee te nemen. Klinkt goed toch? Ideale surflocaties in Portugal zijn Algarve, O Sagres en Praia Zavial.

bucketlist 2018 voor gezinnen

Op bezoek bij de boer

Je kan natuurlijk ook meehelpen bij de boer en samen een boer(in)diploma halen! Kinderen zijn vaak gek op dieren en hoe leuk is het om de boer te helpen bij het voeren van de diertjes en het melken van de koeien? Zowel in Nederland als in de rest van Europa is het bij heel veel boerderijen mogelijk om dit te doen!

bucketlist 2018 voor gezinnen

Enthousiast geworden? Bekijk dan ons camperaanbod om je outdoor vakantie alvast te plannen!

Anderen bekeken ook

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>