Meer dan 100 nachten verhuurd in 2018

Werner heeft nu al zes boekingen staan voor vakanties in 2018 en heeft daarmee al 100 nachten verhuurd. Goed bezig Werner! Natuurlijk zijn we benieuwd hoe hij dit voor elkaar heeft gekregen en vroegen hem om zijn geheim te onthullen.

Van delen word je rijker!

Werner en zijn vrouw verhuren hun camper om anderen de mogelijkheid te geven hier gebruik van te maken. Het terugverdienen van de jaarlijkse onkosten is een prettige bijkomstigheid. Na enkele jaren verhuurervaring via Camptoo merken ze dat hun camper steeds sneller gereserveerd wordt. “Ook in 2018 zitten we al vol, bijzonder eigenlijk”, zegt Werner. Een ander voordeel van het verhuren is dat Werner zijn camper nu nog beter onderhoudt en het kampeermiddel zo in topconditie blijft. Bij de laatste reservering was er bijvoorbeeld schade aan de onderzijde van één zijkant. Om kleurverschil te voorkomen heeft hij ook gelijk de andere zijde mee laten spuiten, nu zijn beide zijden weer als nieuw!

Het geheim?

Het geheim is over het algemeen om vooral veel plezier te hebben in het verhuren van je camper en betrokken te zijn. Plezier leidt tot meer betrokkenheid en dat levert je uiteindelijk weer gelukkige huurders op! Werner kan je hiervoor de volgende tips geven:

1: Persoonlijk contact

Je huurders vinden het net zo spannend als jij. Het is daarom goed om elkaar van tevoren goed te leren kennen. Toon interesse en geef wat tips mee voor onderweg. Zo bouw je aan een band en kan je elkaar net iets meer vertrouwen geven. “Wij vragen voor vertrek ook altijd iets te laten weten tijdens de reis. Zowel als het goed bevalt als bij een eventueel probleem”, vertelt Werner.

2: Hulp onderweg

Het is weleens voorgekomen dat de huurders van Werner met pech aan de kant zijn komen te staan. Autopech is natuurlijk nooit leuk en Werner zoekt dan samen met de huurder een passende oplossing. “Ik reageer altijd heel snel op berichten van mijn huurders en dit wordt ook zeer gewaardeerd. Als er iets mis is, willen ze daar natuurlijk direct antwoord op”, zegt Werner. Ook onderweg kunnen huurders dus op zijn ondersteuning rekenen! Die betrokkenheid zorgt voor mooie recensies en zo komen we bij punt drie.

3: Goede recensies

Toen jij besloot je camper te verhuren via Camptoo, was je waarschijnlijk benieuwd naar ervaringen van anderen. Dat geldt uiteraard ook voor je huurders. Zij vinden het belangrijk om te weten wat anderen van jouw camper en jou als verhuurder vinden. Goede recensies zijn dus belangrijk. Door o.a. de tips van Werner toe te passen, maak je de kans groter een positieve review te ontvangen. Ook Werner heeft mooie reviews ontvangen die nu in zijn voordeel werken.

verhuren

verhuren

4: Goede prijs- en kwaliteitsverhouding

Werner vraagt niet de hoofdprijs voor zijn camper, terwijl deze er nog erg goed uitziet. Waarom doet hij dat? “Met een goede prijs- en kwaliteitsverhouding heb je vaak de beste verhuurkansen. Met de huidige huuropbrengsten tussen €9.000 en €10.000 zijn we erg tevreden!”, vertelt Werner.

 verhuren

Slot

Tot zover Werner’s tips & trucs. Ben jij al klaar voor het verhuurseizoen van 2018? Zet dan je agenda open en ontvang huuraanvragen voor volgend jaar!

Activeer je agenda voor 2018

Anderen bekeken ook

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>