Dé Nederlandse kampeerbeurzen van 2018

Welke kampeerbeurzen ga jij dit jaar allemaal bezoeken? Wij zetten ze voor je op een rijtje om de keuze wat makkelijker te maken!

Caravana

Naast de vakantiebeurs in Utrecht is Caravana één van de eerste kampeerbeurzen in 2018. Vanaf 18 t/m 23 januari kan je de ultieme kampeersfeer beleven bij Caravana in het WTC Expo in Leeuwarden. Op de 45.000 m2 vindt je 400 exposanten, 200 campers en 500 kampeermiddelen. (Tip: tickets voor deze beurs zijn online goedkoper dan aan de kassa)

Kampeerbeurs Rotterdam

Ben je fanatiek of beginnend kampeerder? Een echt buitenmens of gewoon heel benieuwd wat kamperen je kan bieden? Kom dan gratis naar de kampeerbeurs in Rotterdam op 10 en 11 februari. Ontdek hier de nieuwste trends en producten, bekijk de product demonstraties en laat je goed informeren bij verschillende lezingen en workshops.

Fiets en wandelbeurs

Ben je graag sportief tijdens je kampeervakantie? Dan is de fiets en wandelbeurs in Utrecht zeker een aanrader. Op 2,3 en 4 maart kom je hier alles te weten over de leukste en meest uitdagende fiets- en wandelroutes. Bekijk de nieuwste producten en verzamel ondertussen stempels bij verschillende stands en wie weet verlaat jij deze beurs dan wel met hele leuke prijzen! (Zwitserland is dit jaar het themaland van de beurs en zet dit outdoor walhalla dan ook volop in de schijnwerpers).

kampeerbeurzen

Kampeerbelevenis Zuid-Holland

Kampeerbelevenis Zuid-Holland in Heinenoord is een podium waar kampeerders en aanbieders elkaar ontmoeten. Op 10 en 11 maart zal deze plek voor de zesde keer omgetoverd worden tot een kampeerbelevenis. Naast alle camper-, caravan-, en tentmerken kan je vele gadgets bekijken en testen en kom je in aanraking met vele Europese campings.

Camper expo Utrecht

Vanaf 23 t/m 25 maart vindt de camper expo plaats in Houten. Voor €15 kan je op de CamperExpo schitterende campers van vele merken bekijken. Daarnaast vindt je op de expo handige accessoires, camperbouw, camperbladen, nieuwste gadgets, deskundig advies, leerzame presentaties en heel veel aanbiedingen. Ook kan je op speciale fietsparcours e-bikes testen. En niet te vergeten, je kunt er de mooiste camperplaatsen in Europa en verder ontdekken.

Kampeer, fiets en wandel beurs

Op 24 en 25 maart vindt in Groningen de kampeer- fiets- en wandelbeurs plaats, voor elke outdoor liefhebber is hier wat wils. De aanwezige campings geven je alvast een voorproefje van de leukste kampeerplekken in heel Europa. Ook word je hier geïnformeerd over het grote aanbod van onder andere kampeerbenodigdheden en fiets- en wandelroutes.

kampeerbeurzen

 

Anderen bekeken ook

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>