Huur een mobilhome van een particulier in Brussel

Ik ben flexibel
Beoordeling:9.1 uit 46578 ervaringen
Grootste aanbod van Nederland
Tot wel 40% goedkoper dan traditionele verhuurbedrijven
Goed verzekerde campers
24/7 support
Boek een camper dichtbij huis, bepaal je eigen pad

Mobilhome huren in Brussel? Via Camptoo natuurlijk!

Ruim aanbod

Wil je op avontuur vertrekken met een betaalbare en unieke mobilhome? Bij Camptoo kan het! Binnen ons aanbod vind je verschillende soorten mobilhomes van particuliere verhuurders. Zo vind jij altijd de mobilhome die het best bij jou en je budget past. 

Altijd verzekerd op pad

Een ongeluk is snel gebeurd. Maar geen zorgen: alle mobilhomes zijn goed verzekerd. Dit betekent dat jullie verzekerd zijn tegen schade en ongevallen, mocht dit onverwacht gebeuren. Het huren bij een goedgekeurde verhuurder is persoonlijk en vertrouwd.

We zijn er voor jou

Via Camptoo verloopt het huren van een mobilhome heel eenvoudig. Je staat zelf in contact met de eigenaar en maakt via ons platform afspraken. Daarnaast staan wij uiteraard ook voor je klaar, voor, tijdens én na de reis!

Mobilhome voor het Atomium

Campers in de omgeving van Brussels

  • v.a. €130 per nacht 

    Met familie en/of hond op vakantie - met doorgang tot garage

    44Watermael-Boitsfort

Brussel: De hoofdstad van België en Europa

Het ontglipt velen, maar Brussel is niet enkel de hoofdstad van België, maar ook dat van de Europese unie. Met het Europees parlement in het hart van de stad, ontstaat een levendige mix aan mensen en culturen, waar je enkel maar gelukkig van kan worden. Slenter door de gezellig straatjes in het centrum van de stad, of neem de metro naar het Ter Kramerenbos voor kilometers aan wandel- en fietsroutes. Meer op zoek naar cultuur? Zoek voor je bezoek op welke concerten of optredens je die avond kan meepikken en laat je verrassen door Belgisch talent. Of heb je het meer voor de Belgische kunstschilders? Het Rene Margritte museum is dan zeker de moeite waard. Als ultieme tip geven we je nog mee dat De Koninklijke Serres van Laken van halverwege april tot halverwege mei te bezoeken zijn. Dit is een absolute must, voor iedereen die houdt van imposante architectuur en/of fauna en flora. 

Bestemmingen in de omgeving van Brussel

Het voordeel aan het wonen in een klein land: alles is dichtbij. Als je een mobilhome huurt in Brussel kan je gemakkelijk het hele land ontdekken, of de grens oversteken naar Nederland of Frankrijk. België ligt dan nog eens in het midden van Europa waardoor zowel het Noorden als het Zuiden op een goede afstand liggen. Ook voor verre reizen is het huren van een mobilhome via Camptoo dus de juist optie. 

Mobilhome aanbod in Brussel

Op onze aanbodpagina vind je het volledige aanbod van mobilhomes en campervans aangeboden door particuliere verhuurders in de omgeving van Brussel. Vraag een reservering aan bij de mobilhome die bij jouw wensen past en geniet van de vrijheid! 

De koninklijke serres van Laken

Ervaringen

okt. 2022
Fantastisch genoten met de Camper. Geert is een fantastische host en heeft ons heel goed op weg geholpen met alles wat je moet weten over de camper. Zeer compleet uitgerust en in goede staat. Communicatie met Geert verliep super, snel en compleet. Dank. We zouden graag weer terugkomen.

okt. 2022
De formulieren tijdens het ophalen en terugbrengen van de camper en het moeten bevestigen van dat formulier werkt erg goed en kan veel onenigheid voorkomen.

okt. 2022
Gezocht naar camperbus dicht in de buurt. Gevonden op 15 km afstand. Gemakkelijk te boeken en heel plezierige contact met egbert en elly. Afwikkeling camptoo geheel volgens afspraak.