Huur een camper van een particulier in Gelderland

Beoordeling:9.1 uit 35648 ervaringen
Grootste aanbod van Nederland
Tot wel 40% goedkoper dan traditionele verhuurbedrijven
Goed verzekerde campers
24/7 support
Boek een camper dichtbij huis, bepaal je eigen pad

Ruim aanbod door heel Nederland

Bij Camptoo vind je de meeste unieke huurcampers en caravans van particulieren door heel Nederland. We zijn namelijk het grootste camper deelplatform van Nederland! Je kiest de camper die bij jouw wensen aansluit, bij jou in de buurt is en binnen jouw budget past. 

Makkelijk en veilig

Je boekt je camper of caravan simpel online in 3 stappen. Je betaalt makkelijk en veilig met iDeal, geen gedoe met financiële afhandeling en alle campers zijn goed verzekerd. Zo kun je veilig en goed verzekerd op pad!

Persoonlijk contact

Bij Camptoo huur je een camper of caravan direct bij de eigenaar en sta je in contact met de verhuurder zelf. De verhuurder weet natuurlijk alles van zijn of haar eigen voertuig en helpt je graag op weg. Het Camptoo team staat bij elke stap van het proces voor je klaar.  

Camper op natuurkampeerterrein Drie in Gelderland

Campers in Gelderland

Camper huren in Gelderland

Toe aan een rustgevende vakantie binnenslands? Huur een camper in Gelderland! De provincie Gelderland staat alom bekend als dé fietsprovincie van Nederland met natuurlijk de Veluwe als grote troef. Fiets of wandel over pittoreske dijken en langs boomgaarden vol bloesem of fruit in het prachtige Rivierenland. Ontdek de flora en fauna van de Veluwe of bezoek de unieke steden binnen de regio Arnhem en het Rijk van Nijmegen. 

Bezienswaardigheden Gelderland

In de top drie bezienswaardigheden in Gelderland vind je een combinatie van cultuur en natuur. Van het Kröller-Müller Museum, de begraafplaats in Oosterbeek tot het prachtige stadspark te midden van Arnhem(meer weten? Lees het in onze blog over Gelderland). 

Camperaanbod in Gelderland

Gelderland is een prachtige provincie om met de camper of caravan te verkennen. Bij Camptoo zie je het aanbod van campers en caravans aangeboden door particuliere verhuurders in Gelderland. Huur een camper in Gelderland en geniet van de vrijheid! 

Hert op de Veluwe

Ervaringen

Over ons

Camptoo heeft als doel mensen in heel Europa het plezier van kamperen met een camper of caravan te laten delen. Dit doen we door de betrouwbaarste en meest inspirerende service te bieden waarmee eigenaren en huurders hun caravan of camper kunnen huren of verhuren.

Ontmoet het Camptoo team

Martijn Peeters

Co-founder, CEO

Ik hou van camperen, heb een hekel aan zoveel spullen die ongebruikt stilstaan en krijg er een kick van dat we met z'n allen duizenden vakantiegangers een toffe vakantie laten beleven.