Camper huren in de omgeving van Nijkerk

Beoordeling:9.1 uit 39063 ervaringen
Grootste aanbod van Nederland
Tot wel 40% goedkoper dan traditionele verhuurbedrijven
Goed verzekerde campers
24/7 support
Boek een camper dichtbij huis, bepaal je eigen pad

Huur voordelig een camper van een particulier

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 2000 unieke campers of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Campers in de omgeving van Nijkerk

 • v.a. €145 per nacht
  (25)

  Unieke ervaring met Rode Roos

  22Abcoude
 • v.a. €83 per nacht
  (15)

  Eerlijke Bamboe Bus met Groot Bed!

  24Westpoort
 • v.a. €109 per nacht

  Challenger Genesis 55 met 6,5 slaapplaatsen

  79Den Dolder
 • v.a. €139 per nacht

  Chausson 2018 v.a. € 139,-

  44De Steeg
 • v.a. €88 per nacht

  Ford Bus camper off-grid slim ingericht en hij rijd heerlijk

  22Zevenaar
 • v.a. €103 per nacht
  (6)

  Witte Bamboe Bus met Heerlijk Groot Bed!

  24Amsterdam
 • v.a. €84 per nacht
  (8)

  4p Knaus Sun Ti camper, groot Bed, Airco -Regio Nijmegen

  46Kesteren
 • v.a. €158 per nacht

  Ruime 4 persoons Challenger camper met queensbed

  46Kockengen
 • v.a. €97 per nacht
  (4)

  Nette 4 persoons Camper met Airco te huur

  44Barneveld

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere camper te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community.

Ervaringen

mei 2022
Fijn te weten dat er een organisatie achter de huurder maar ook de verhuurder staat. Prima en duidelijke mails ontvangen, stap voor stap meer info zodra de trip dichterbij komt. Voor ons voor herhaling vatbaar!

mei 2022
Gemakkelijk en snel, wel veel mails in aanloop naar de vakantie. Gemakkelijk om een camper te vinden en fijn dat er voor beide partijen een garantie is via Camptoo.

apr. 2022
Camptoo heeft super bemiddeld toen een andere verhuurder een week voor de vakantie annuleerde omdat ze niet voldeden aan de eisen die Camptoo stelt aan de veiligheid voor de huurders.

apr. 2022
Huren via Camptoo geeft een veilig gevoel omdat ik verzekerd ben tegen schade (met eigen risico), en verzekerd ben van hulp, en van een betrouwbare financiële afhandeling van schade. Het was heel eenvoudig om via de website / app een geschikte bus te vinden, en alle informatie die ik nodig had voordat ik een toch wel groot bedrag betaalde.

feb. 2022
Prima ervaring. De link voor het melden van gebreken binnen 24 uur deed het niet goed. Bij het opslaan van de melding, kregen we een foutmelding. Via telefoon, tablet, en laptop geprobeerd. Gelukkig in het weekend een medewerker van Camptoo kunnen bereiken.

nov. 2021
Ben ook buitengewoon tevreden over de service van Camptoo. Regelmatig kreeg ik een update over de stand van zaken. Intussen is alles verrekend en ben ik een prettige ervaring rijker.