Retro Camper ideaal voor families

Mitsubishi L300 | Haarlem, Nederland | (3 recensies)


5 slaapplaatsen

1986

Alkoof camper
vanaf 92 per nacht
Ophalen vanaf 15:00
Inleveren voor 10:00

Vul datums in voor exacte prijzen

Wat gebeurt er als ik klik op "Reservering aanvragen"?

Beschrijving

Eigenschappen

Lengte:
4,50 m
Breedte:
1,90 m
Hoogte:
2,50 m
Bouwjaar:
1986
Gewicht:
1740 kg
Km vrij per week:
1000
Brandstof:
Diesel
Rijbewijs:
Slaapplaatsen:
5
Zitplaatsen:
5
Gordels:
5
Zitplaatsen tijdens het rijden:
5

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Geen Huisdieren
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen toegestaan
Niet-Nederlands rijbewijs toegestaan
Minimum leeftijd: 30 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Recensies (3)

Het is dat er weer gewerkt moet worden en de kinderen op school worden verwacht, maar het liefst steek ik de sleutel weer in het contact van de Mitsubishi om samen weer op reis te gaan. Fantastische vakantie gehad! Dit was voor ons (gezin met 3 kinderen van 8, 4 en 2 jaar) de eerste keer dat we met een camper op vakantie gingen en we willen na deze ervaring niet meer anders. Vooraf hadden we er een soort idyllisch plaatje bij, maar de werkelijkheid bleek nog mooier. En de retro camper van Jan-Willem maakte het helemaal tot een geweldige ervaring. Jan-Willem is een leuke, zeer betrouwbare en flexibele verhuurder. Denkt met je mee en is gedurende de reis altijd bereikbaar voor welke vraag dan ook. Echt top! Dus als je overweegt om met je gezin in een retro camper een rondreis te maken, dan is dit de camper die je moet hebben! Jan-Willem, bedankt voor de mooie tijd!
Met heel veel plezier en lol hebben wij 4 weken getourd met deze retro camper. We waren oppad met onze zoon van 3 maanden jong. De camper heeft voldoende ruimte daarvoor. De bevestiging van de maxi cosi was ook geen probleem. Jan Willem is een heel vriendelijke, betrouwbare en mee denkende "host", de camper is degelijk en betrouwbaar in alle omstandigheden, slaapt lekker, koelt de biertjes en brengt je overal!
Ik zou zo morgen weer vertrekken voor een weekend, maand of liefst langer ;)
we hebben een geweldige vakantie gehad met de camper van Jan willem; Jan willem is een zeer meegaande en bereikbare 'host'. de camper is een oude camper, in goede staat. de camper is zeer charmant en retro, daar houden wij van. wij raden de camper zeker aan (voor niet al te grote afstanden)!