Grote 6 persoons gezinscamper met alles erop en eraan.

Fiat 290 | Vaals, Nederland | (5 recensies)


6 slaapplaatsen

1998

Alkoof camper
vanaf 100 per nacht
Ophalen vanaf 15:00
Inleveren voor 10:00

Vul datums in voor exacte prijzen

Wat gebeurt er als ik klik op "Reservering aanvragen"?

Beschrijving

Eigenschappen

Lengte:
6,85 m
Hoogte:
3,30 m
Bouwjaar:
1998
Gewicht:
2790 kg
Km vrij per week:
1750
Motor:
Ducato 2.5 Tdi
Brandstof:
Diesel
Rijbewijs:
B
Slaapplaatsen:
6
Zitplaatsen:
5
Gordels:
4
Zitplaatsen tijdens het rijden:
5

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Huisdieren toegestaan
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen niet toegestaan
Festivals niet toegestaan
Nederlands rijbewijs verplicht
Minimum leeftijd: 30 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA + All risk
Dekkingsgebied
Europa

Recensies (5)

Richard Didden is erg hartelijk geweest ons alles over de camper uit te leggen, ons een dagje laten uitproberen en reageerde meteen als we onderweg een vraag over de camper hadden. Ook bij terug keer is alles in een prettige sfeer verlopen.
Met de camper van Richard zijn wij door Frankrijk getrokken. Vlak na vertrek ging het mis met een van de dakraampjes. Dit hebben we in overleg met Richard kunnen oplossen.
Verder hebben wij een ontzettend leuke vakantie gehad en onze eerste camper ervaring was absoluut positief.
Het is een fijne ruime camper met alles voor handen. Richard is een flexibele man die meedenkt en waar wij voor en tijdens de reis, fijn contact mee hebben gehad.

Zeker een aanrader!
Het was een geweldige ervaring. Richard nam ruim de tijd om voldoende uitleg en instructie te geven. De camper mocht zelfs eerder worden opgehaald. Een sympathieke verhuurder die er mede voor zorgde dat ik nu ook op zoek ga naar een camper om onze week-enden en vakanties mee te gaan vieren. Richard nogmaals dank !
Leuke, meer traditionele camper. Was voor ons en 2 grotere honden ideaal. Het wat mindere motorvermogen van de camper zorgt ervoor dat je wat meer tijd neemt in een bergachtige Omgeving. Veel bergruimte, comfortabele rit en zittingen.
Wij zijn in de herfstvakantie 2016 met de camper van Richard op pad geweest. Het is een ruime camper met rondzit, alkoofbed, extra bed/dinette, keuken, WC en wasgelegenheid, kachel en koken op LPG. Het is een camper op de basis van de MB 310, met 70 kW dieselmotor. Deze voldoet prima op de snelweg (max. 100-110 km/h) maar op de hellingen van Luxemburg gaat het wel wat langzamer. De luchtgeveerde bestuurder- en bijrijderstoel zitten super en maken het reizen zeer aangenaam, te meer omdat de kinderen achter op de rondzit DVD konden kijken. Richard had ons van tevoren een uitgebreide uitleg gegeven incl. proefrijden. De uitrusting is compleet, we hebben een heerlijke herfstvakantie gehad, niet in het laatst door het fantastische weer.