Praktische, betrouwbare, fijne camperbus met super veel mogelijkheden

Ford TRANSIT WESTFALIA NUGGET | Zwolle, Nederland | (6 recensies)


4 slaapplaatsen

1988

Buscamper
vanaf 53 per nacht
Ophalen vanaf 15:00
Inleveren voor 10:00

Vul datums in voor exacte prijzen

Wat gebeurt er als ik klik op "Reservering aanvragen"?

Beschrijving

Eigenschappen

Bouwjaar:
1988
Gewicht:
1811 kg
Km vrij per week:
500
Brandstof:
Diesel
Rijbewijs:
Slaapplaatsen:
4
Zitplaatsen:
4
Gordels:
4
Zitplaatsen tijdens het rijden:
4

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Geen Huisdieren
Geen Kinderen
Sneeuwbestemmingen niet toegestaan
Festivals niet toegestaan
Niet-Nederlands rijbewijs toegestaan
Minimum leeftijd: 23 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA + All risk
Dekkingsgebied
Europa

Recensies (6)

De camper van Hermien is een oud, maar betrouwbaar en gezellig en volledig ingericht busje (incl tafeltje en stoeltjes). Hermien heeft ons goed uitgelegd hoe alles werkt en vervolgens zijn we zonder problemen door Scandinavie gereisd. Enkele nachten met onze twee dochters in de bus geslapen (Hermien had ook een tent meegeleverd maar het regende). Ging helemaal goed. Het was voor ons de eerste keer met een camper op vakantie en we hebben een erg leuke reis gehad. We waren net twee overjarige hippies (quote van een van onze dochters). Tot slot vonden we het contact met Hermien heel fijn. Ze denkt mee en reageert snel als onderweg iets onduidelijk lijkt.
Fijne vakantie gehad met de praktische en complete camper van Hermien. Rustig dieselend over de Noorse wegen was een prachtige ervaring.
Heerlijke paar dagen met deze camper gehad! Alles is aanwezig voor een geslaagd kampeeravontuur, zelfs barbeque'en in de winter is een optie. Het mag dan een wat oudere camper zijn, maar met de juiste gebruiksaanwijzingen werkt alles nog prima. Bedankt voor de fijne vakantie Hermien!
Hoi Hermien,

De camper is precies zoals jij hem omschreven hebt.
We hebben 3 dagen gebruik gemaakt van de camper. Alleen maar als vervoermiddel. Daardoor is het heel moeilijk om een score te geven.
We hebben ons er prima mee gered. Dank je wel, zoals jij met ons meegedacht hebt. Heel top dat je er nog extra winterbanden op hebt gezet.

Met vriendelijke groet,
Martin en Bertie
We hebben een fijne rondreis gemaakt met deze wat oudere camper die wellicht wat gebruikssporen heeft maar super betrouwbaar is en de motor loopt als een zonnetje. De eigenaresse is uiterst vriendelijk en behulpzaam en doet er alles aan om je zo goed mogelijk op weg te helpen. Het was 's nachts wat koud in Oktober maar de standkachel en de meegeleverde blower voldeden goed.
Deze charmante camperbus is van vele gemakken voorzien en voldoet prima. Oke, hij is wat op leeftijd, heeft hier en daar wat gebruiksaanwijzingen maar laat je niet in de steek. Starten is lopen.
Gastvrouw Hermien vertelt je enthousiast alle ins en outs van deze bus en voorziet je van alle benodigde spullen. Terwijl de meegeleverde tomtom je de weg wijst en de muziek uit de speakers schalt zoef je veilig over ´s lands wegen.
Voor herhaling vatbaar en bijzonder aan te bevelen.