Mercedes 406d uit 1977

Mercedes-Benz 406d | (5 beoordelingen)

Amstelveen, Noord-Holland, Nederland

Over de eigenaar

Verhuurder Mark

Reageert binnen 13 uur
Reageert op 71% van de berichten
Accepteert 65% van de aanvragen

Eigenschappen

Bouwjaar:
1977
Leeg gewicht:
3340 kg
Max. gewicht camper:
3500 kg
Km vrij:
1750
Brandstof:
Diesel
Rijbewijs:
B
Slaapplaatsen:
3
Zitplaatsen:
8
Gordels:
2

Beschrijving

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Huisdieren toegestaan
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen niet toegestaan
Festivals toegestaan
Niet-Nederlands rijbewijs toegestaan
Minimum leeftijd: 23 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA + All risk
Dekkingsgebied
Europa
Pechhulp service inbegrepen

5 Beoordelingen

Top Camper, Mark is een relaxte gast. De Camper is top, natuurlijk wel een oud beestje maar cker in goede staat. Hij zou motorisch nog even na gekeken worden de komende maand, hij liep namelijk te hard stationair. Dat mocht de pret niet drukken wij hebben met deze camper een heerlijk weekend mogen beleven.
We hebben een topweekend gehad met Marks camper. Helaas waren we van een aantal dingen niet op de hoogte, zoals dat er geen 12 volt elektra aansluiting was. De ijskast deed het wel op gas maar het was niet helemaal duidelijk of dat wel
veilig was. Achteraf werkte het prima maar we roken wel soms een lichte gaslucht en het fornuis werd warm... ook de pomp van het water deed het niet in eerste instantie; met wat gefriemel met de elektra hebben we dat weten te verhelpen. De communicatie met Mark was redelijk, hij reageerde niet altijd en niet op alle vragen. Ik zou Mark verder aanraden om duidelijker te zijn over wat er wel en niet in de camper zit en wellicht ook een beschrijving achterlaten van de werking van alle onderdelen. Ik zou verder een stoffer en blik en een emmertje aan de inventaris toevoegen om dat schoonmaak te vergemakkelijken. Maar de sfeer van de camper maakt veel goed. We hebben een heerlijk weekend gehad.

Lees meer beoordelingen