Mercedes 406d uit 1977

Mercedes-Benz 406d | Amstelveen, Nederland | (5 recensies)


3 slaapplaatsen

1977

Buscamper
vanaf 94 per nacht
Ophalen vanaf 15:00
Inleveren voor 10:00

Vul datums in voor exacte prijzen

Wat gebeurt er als ik klik op "Reservering aanvragen"?

Beschrijving

Eigenschappen

Bouwjaar:
1977
Gewicht:
3340 kg
Km vrij per week:
1750
Brandstof:
Diesel
Rijbewijs:
Slaapplaatsen:
3
Zitplaatsen:
8
Gordels:
2
Zitplaatsen tijdens het rijden:
8

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Huisdieren toegestaan
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen niet toegestaan
Festivals toegestaan
Niet-Nederlands rijbewijs toegestaan
Minimum leeftijd: 23 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA + All risk
Dekkingsgebied
Europa

Recensies (5)

Top Camper, Mark is een relaxte gast. De Camper is top, natuurlijk wel een oud beestje maar cker in goede staat. Hij zou motorisch nog even na gekeken worden de komende maand, hij liep namelijk te hard stationair. Dat mocht de pret niet drukken wij hebben met deze camper een heerlijk weekend mogen beleven.
We hebben een topweekend gehad met Marks camper. Helaas waren we van een aantal dingen niet op de hoogte, zoals dat er geen 12 volt elektra aansluiting was. De ijskast deed het wel op gas maar het was niet helemaal duidelijk of dat wel
veilig was. Achteraf werkte het prima maar we roken wel soms een lichte gaslucht en het fornuis werd warm... ook de pomp van het water deed het niet in eerste instantie; met wat gefriemel met de elektra hebben we dat weten te verhelpen. De communicatie met Mark was redelijk, hij reageerde niet altijd en niet op alle vragen. Ik zou Mark verder aanraden om duidelijker te zijn over wat er wel en niet in de camper zit en wellicht ook een beschrijving achterlaten van de werking van alle onderdelen. Ik zou verder een stoffer en blik en een emmertje aan de inventaris toevoegen om dat schoonmaak te vergemakkelijken. Maar de sfeer van de camper maakt veel goed. We hebben een heerlijk weekend gehad.
Wij hadden een top reis met de bus van Mark. In deze bus is het rijden nog ouderwets fysieke arbeid. Het tempo ligt ook lager. Je moet ervan houden, maar wij vonden het geweldig, Een echte onthaast-bus! Contact met Mark verliep prima. Goeie gozer.
Het was een feestje om met de camper van Mark op vakantie te gaan! Het is een prachtige charmante oude camper, zoals omschreven. En zo rijdt hij ook, aanpassen gaat vanzelf. Hij start en loopt als een zonnetje. Met een beetje liefde en fingerspitzengefühl waren we van alle gemakken voorzien. Het grote dubbele bed achterin vonden we erg fijn.

Zo zijn we in 10 dagen naar verschillende plekken in NL, BE en Noord Frankrijk gereden, op ons gemak, met alle voorzieningen die we zochten en een grote glimlach op ons gezicht!

Het contact met Mark is prettig. Hij is flexibel en goed bereikbaar, ook voor vragen onderweg.
Super leuke en gezellige camper. Voor zijn leeftijd nog perfect in orde! Flexibele eigenaar en prettige communicatie. Zeker aan te raden!