Popeye!! Onze krachtige Volkswagen T5 California

Volkswagen T5 California | Alkmaar, Nederland | (4 recensies)


4 slaapplaatsen

2004

Buscamper
vanaf 65 per nacht
Ophalen vanaf 15:00
Inleveren voor 10:00

Vul datums in voor exacte prijzen

Wat gebeurt er als ik klik op "Reservering aanvragen"?

Beschrijving

Eigenschappen

Bouwjaar:
2004
Gewicht:
1767 kg
Km vrij per week:
1400
Brandstof:
Diesel
Rijbewijs:
Slaapplaatsen:
4
Zitplaatsen:
4
Gordels:
4
Zitplaatsen tijdens het rijden:
4
Reactie %:
100,00%
Reactietijd:
2 uur

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Geen Huisdieren
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen toegestaan
Festivals niet toegestaan
Niet-Nederlands rijbewijs toegestaan
Minimum leeftijd: 23 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA + All risk
Dekkingsgebied
Europa

Recensies (4)

Het was onze eerste vakantie-ervaring met een camper en het is ons prima bevallen. De ontvangst door de eigenaar was beide keren erg hartelijk. Na uitleg over de ins en outs van de camper konden wij op stap. De camper ziet er goed uit, rijdt goed en heeft ons zonder problemen van de ene naar de andere plek gebracht. De grootte van de camper is voor ons precies goed en het grote voordeel is het gemak en de snelheid waarmee je je verplaatst.
We hebben een fantastische vakantie gehad met de camper van Jerry & Melina. Drie weken lang door Duitsland, Oostenrijk en Italie getourd. Hele fijne bus, rijdt als een gewone auto. Zelfs de haarspeldbochten in de Dolomieten waren voor Popeye geen enkel probleem!! Jerry en Melina zijn prettige verhuurders: goed bereikbaar, betrokken, en flexibel. Het is echt een aanrader om Popeye een tijdje van hen te huren.
Heerlijke compacte camper om mee te rijden, ook zeer compleet. We weten nu uit ervaring dat het met 4 personen wat te krap is.
Helaas matig functionerende airco.
Prettig contact met de eigenaren.
Het was altijd al onze wens om eens met n California te kunnen rondreizen en het is ons heel goed bevallen. De camper is natuurlijk niet nieuw meer, maar rijdt heel goed en jerry en melina hebben heel erg hun best gedaan om m zo compleet mogelijk mee te geven. Het contact met hen verliep goed en prettig. Ook tijdens de reis konden we nog eea navragen en kregen altijd gelijk reactie.