Fiat 280 MA 8 camper uit 1989 Fiat 280 MA 8 camper uit 1989 Fiat 280 MA 8 camper uit 1989 Fiat 280 MA 8 camper uit 1989 Fiat 280 MA 8 camper uit 1989 Fiat 280 MA 8 camper uit 1989 Fiat 280 MA 8 camper uit 1989 Fiat 280 MA 8 camper uit 1989 Fiat 280 MA 8 camper uit 1989

6 persoons camper te huur volledig ingericht

Fiat 280 MA 8 | Heerlen, Nederland | (8 recensies)


6 slaapplaatsen

1989

Alkoof camper
vanaf 73 per nacht
Ophalen vanaf 15:00
Inleveren voor 10:00

Vul datums in voor exacte prijzen

Totaal

Wat gebeurt er als ik klik op "Reservering aanvragen"?

Zie je jezelf hierin? Boek snel:
79 personen bekeken Okidokie (leo)'s camper
in de afgelopen twee weken

Beschrijving

Eigenschappen

Bouwjaar:
1989
Gewicht:
2240 kg
Km vrij per week:
1750
Brandstof:
Diesel
Rijbewijs:
B
Slaapplaatsen:
6
Zitplaatsen:
6
Gordels:
4
Zitplaatsen tijdens het rijden:
6
Reactie %:
100,00%
Reactietijd:
6 uur

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Huisdieren toegestaan
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen niet toegestaan
Festivals niet toegestaan
Niet-Nederlands rijbewijs toegestaan
Minimum leeftijd: 23 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA
Dekkingsgebied
Europa

Recensies (8)

Het was de eerste keer dat ik op reis ging met mijn vriendin, mijn 3stoere binken en onze 2 schatten van honden .. wij vonden het geweldig en hebben echt genoten . De camper is gedateerd en daarom nog veel leuker om mee op reis te gaan . Leo en zijn vrouw waren altijd bereid om met vragen of oplossingen bij een probleem ter woord te staan ...echt fijn. Deze camper ga ik zeker nog een keer huren .. de camper is ondanks zijn leeftijd echt cool !
We zijn Afgelopen weekend met 4 vrienden naar Oostenrijk geweest met deze camper . Camper is een oudje maar doet het perfect voor zijn leeftijd !! Alles wat je nodig hebt zit er bij geleverd en als je vragen hebt kan je gerust met Leo kontact opnemen (top vent ) zoals het nu uit ziet gaan wij hier vaker huren !!
Het was een geweldig weekend pinkpop! De camper was de kers op de taart! Super service,heerlijk de ruimte en netjes! Leo super bedankt! We weten je te vinden als we volgend jaar weer gaan!
Kennismaken met het reizen met een camper is ons prima bevallen met deze camper. En natuurlijk was het heerlijk weer.
Hij is gedateerd, maar schoon en met alles er op en eraan.
De verhuurders zijn prettige mensen.
jammer genoeg de camper al na 5 dagen terug gebracht omdat het ik had het trappetje al eens gerepareerd was de hevel los gegaan en naar beneden gevallen 2e keer hoorde ik hem vallen maar ik vroeg mijn vrouw deze zag het niet toen ik ik op een smalle weg keren er zat een rotsblok naast maar het trappetje stond uit dus kapotgereden was en hij hem verhuurd hat zaterdag 27 mei.
maar moesten terug voor mijn vrouw kramp en ik kreeg de kachel niet aan.en ik naar de wc was gegaan gespoelt maar bleef spoelen tot tank leeg was.
het is een oude camper maar voor de leeftijd goed verzorgt hij schakeld tussen 3.4.5 goed bij 1.2 moet hij zo goed als stil staan

maar ik heb een vraag voor de verzekering heb ik een oferte nodig wanneer krijg ik deze
Nette wat oudere camper, maar prima in orde. Bedden zijn goed. Aardige verhuurders die je 24 uur per dag kan bellen voor vragen. We zullen vast nog een keer huren!
Leuke vakantie gehad met deze camper. Ook het contact met de verhuurder (Okidoki) was perfect. Het is aan te bevelen om gebruik te maken van de camper van deze verhuurder.
Wij hebben oprecht genoten van deze ruime en hele aangename camper, zoals de eigenaren al schrijven, een fijne camper met een persoonlijkheid en voor ons (ondanks zijn leeftijd) meer dan zeker een camper die we in de toekomst opnieuw zullen huren

Hoe het werkt

Vergelijkbare campers