Unieke compacte camper ( Ducato ) van alle gemakken voorzien ( KM VRIJ )

Fiat DUCATO | Heerde, Nederland | (5 recensies)


5 slaapplaatsen

1984

Alkoof camper
vanaf 56 per nacht

Vul datums in voor exacte prijzen

Wat gebeurt er als ik klik op "Reservering aanvragen"?

Beschrijving

Eigenschappen

Lengte:
6,50 m
Breedte:
2,50 m
Hoogte:
2,85 m
Bouwjaar:
1984
Gewicht:
2400 kg
Km vrij per week:
3000
Motor:
2.5
Brandstof:
Diesel
Rijbewijs:
B
Slaapplaatsen:
5
Zitplaatsen:
8
Gordels:
2
Zitplaatsen tijdens het rijden:
6
Reactie %:
100,00%
Reactietijd:
3 uur

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Huisdieren toegestaan
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen niet toegestaan
Festivals niet toegestaan
Nederlands rijbewijs verplicht
Minimum leeftijd: 30 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA + All risk
Dekkingsgebied
Europa

Recensies (5)

in eerste instantie zouden we 2 weken met de camper rond gaan trekken met onze 3 hondjes maar we hebben toch besloten er een huisje in Tsjechië bij te huren voor 9 dagen en hebben we slechts 2 nachten geslapen in de camper en hebben we dus niet veel kampeerbeleving gehad.
de camper is gezellig ingericht en er ontbrak niets dus we zouden de camper zeker aanraden

Voor ons de eerste keer op pad met een camper en zonder kinderen. Het gemak en de snelheid waarmee je geïnstalleerd bent is ons heel goed bevallen. De camper van Gerda is weliswaar op leeftijd, maar goed onderhouden en van alle gemakken voorzien. Het rijden met deze in onze ogen 'kleine' vrachtwagen is een ervaring op zich. Het helpt mee om al rijdend je vakantie te beginnen en tot rust te komen.
Wij, Herman, Marjan, Sayenne, Yoran en Skay hebben heel erg genoten van een weekje vakantie met jullie camper. Het was voor ons de eerste keer en moet zeggen dat het voor herhaling vatbaar is en kunnen het iedereen aanbevelen.

Een lieve campergroet!!!!
Hallo, wij zijn Tom en Jeannet en hadden de camper van Gerda 6 dagen gehuurd. Wij hadden 2 honden bij ons. Dat ging allemaal erg goed maar na 3 dagen begon het te regenen en toen zijn we huiswaarts gekeerd. Het contact met Gerda vooraf, bij het halen en het terugbrengen was erg gastvrij en fijn. Wij zijn tot de conclusie gekomen dat een camper niet ons ding is maar zijn blij dat we het op deze manier (met honden!) hebben uitgetest. Dus namens ons allemaal Gerda, bedankt voor het vertrouwen in ons.
Wij hebben de camper als eerste huurders gehuurd van Gerda. Het is een oudere camper die helemaal opgeknapt is en voorzien van nieuwe apparatuur en inrichting. Hierdoor waren er tijdens onze huurperiode wat last van kinderziekte's die Gerda zo goed als mogelijk, via de Whatsapp met ons opgelost heeft. Niet alles kon op deze manier opgelost worden, maar door alle hulp die Gerda ons op deze manier heeft geboden, was het voor ons niet iets dat onze vakantie verpest heeft. Gerda heeft er alles aan gedaan om ons met deze camper, een heerlijke vakantie te bezorgen en wij weten zeker dat volgende huurders geen last meer hebben van deze kinderziekte's en dat zij kunnen genieten van deze compleet ingerichte camper. Het is ons zeker heel erg goed bevallen en Gerda is een zeer goede verhuurster die er alles aan doet om het de huurders naar het zin te maken. Wij zijn in ieder geval helemaal enthousiast geworden!