Volkswagen Westfalia camper uit 2000 Volkswagen Westfalia camper uit 2000 Volkswagen Westfalia camper uit 2000 Volkswagen Westfalia camper uit 2000 Volkswagen Westfalia camper uit 2000 Volkswagen Westfalia camper uit 2000 Volkswagen Westfalia camper uit 2000 Volkswagen Westfalia camper uit 2000

Klein maar fijn

Volkswagen Westfalia | Roggel, Nederland | (5 recensies)


4 slaapplaatsen

2000

Buscamper
vanaf 71 per nacht
Ophalen vanaf 15:00
Inleveren voor 10:00

Vul datums in voor exacte prijzen

Totaal

Wat gebeurt er als ik klik op "Reservering aanvragen"?

Zie je jezelf hierin? Boek snel:
130 personen bekeken Hendrik's camper
in de afgelopen twee weken

Beschrijving

Eigenschappen

Hoogte:
1,98 m
Bouwjaar:
2000
Gewicht:
2110 kg
Km vrij per week:
1750
Brandstof:
Diesel
Rijbewijs:
B
Slaapplaatsen:
4
Zitplaatsen:
5
Gordels:
5
Zitplaatsen tijdens het rijden:
4
Reactie %:
100,00%
Reactietijd:
4 uur

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Huisdieren toegestaan
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen toegestaan
Festivals toegestaan
Niet-Nederlands rijbewijs toegestaan
Minimum leeftijd: 23 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA + Beperkt casco
Dekkingsgebied
Europa

Recensies (5)

Ik heb een heerlijke vakantie met mijn dochter gehad in Noorwegen. Met de camper van Hendrik hebben we het mooie zuidem van Noorwegen mogen ontdekken. Een hele belevenis met deze fijne camper.
Ontzettend fijne en vooral snelle camper door zijn turbo diesel motor. Het verbruik is ook goed met gemiddeld 1 op 12 en met een een 80 liter tank kom je dan een heel eind. Hendrik is een leuke vent met een Duits accent. Hij heeft een lange tijd daar gewoond. Wij hebben een lang weekend deze camper meegenomen om naar de F1 te gaan. Helaas viel max al uit in de eerste bocht dus dat was wel echt heel erg jammer...
Een kort drie daags verblijf op DTRH '17 was met Klein maar Fijn heel prettig. De rit naar het festival terrein duurde slechts iets meer dan een uur. Daar aangekomen was al snel een plek gevonden voor de komende dagen. Door de goede uitleg van Hendrik was het een fluitje van een cent om de camper gebruiks klaar te maken, dak omhoog en de bank plat lakentje erop en dekbed en het bed was instap klaar, Na terug keer heerlijk comfortabel kunnen slapen en fit voor de volgende dag weer op.
De camper is precies zoals omschreven: klein en fijn. Ik heb er heerlijke dagen mee gehad. Het contact met Hendrik is heel plezierig en persoonlijk. Aanrader!
De camper van Hendrik is echt klein maar fijn, onze eerste camper-ervaring. Prima auto om in te rijden, compleet voorzien. Prettige instructie en afhandeling achteraf. We raden Hendrik zeker aan bij anderen.

Hoe het werkt

Vergelijkbare campers