Fijne Peugeot J5 met Fendt opbouw.

PEUGEOT 290 | Utrecht, Nederland | (7 recensies)


4 slaapplaatsen

1991

Alkoof camper
vanaf 65 per nacht

Vul datums in voor exacte prijzen

Wat gebeurt er als ik klik op "Reservering aanvragen"?

Beschrijving

Eigenschappen

Bouwjaar:
1991
Gewicht:
2180 kg
Km vrij per week:
1750
Motor:
2.5 TDI
Brandstof:
Diesel
Rijbewijs:
B
Slaapplaatsen:
4
Zitplaatsen:
6
Gordels:
4
Zitplaatsen tijdens het rijden:
4
Reactie %:
90,91%
Reactietijd:
7 uur

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Kindvriendelijk
Festivals niet toegestaan
Minimum leeftijd: 23 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA + Beperkt casco
Dekkingsgebied
Europa

Recensies (7)

Hi Addie, wat een fijne camper! We hebben een heerlijke dag en avond doorgebracht aan het strand en onder het dak naar de regen geluisterd. Het is een perfecte camper om er even mee tussenuit te zijn. Dank je wel voor je gastvrijheid! Groeten Masha & Ronald
De camper van Addie is echt fantastisch! Geweldig dat hij deze op een korte termijn beschikbaar had en flexibel was in zijn haal&breng tijden. Dit hielp ons enorm. Ook het afspreken met Addie verliep goed en moeiteloos.

De camper is gezellig oud en knus. Met stoeltjes en een tafeltje, ideaal om te lunchen. Het was erg leuk om een keer in zo een oud pareltje te mogen rijden. We hebben het erg gezellig gehad! Ook handig dat er in de camper een aanstekerhouder met usb connector ligt, ideaal voor al die moderne technieken.
Echt een aanrader, ik zou hem zo nog een keer huren of aanbevelen.
Prima camper, niet nieuw meer maar was perfect voor mijn behoefte. Addie is prettig om van te huren, flexibel en vriendelijk!
De camper was geweldig en verhuurder enorm vriendelijk en behulpzaam. Met het warme weer was de uitstekende - ijsjes in het vriesvakje - koelkast ook heel fijn. Echt een aanrader!
Echt een leuk charmant campertje. Stoelen zitten heerlijk voor een lange rit en je vindt alles in de camper wat je nodig hebt en waar je niet aan denkt als je voor het eerst met een camper weggaat: zoals stoeltjes, tafeltje en afwasmiddel :). Fijne manier van communiceren met de eigenaar ook, zeker een aanrader voor een tripje.
We hebben met deze Peugeot camper uit 1991 heerlijk gekampeerd in de Achterhoek. Het fraaie Pinksterweer heeft daar veel aan bijgedragen. De luifel was heerlijk voor de schaduw.
Zelf hadden we campingstoelen meegebracht omdat de 4 regisseursstoelen ons minder geschikt leken. Voor stoere mensen met een lengte boven de 1.70 m is het rijden geen probleem. Mijn kleine vrouw (1.55 m) kon niet bij de pedalen.
Houd rekening met een behoorlijk geluidsvolume tijdens het rijden. Ook flink anticiperen in het verkeer omdat er geen rembekrachtiging op zit.
Ik neem aan dat Addie met de voorbanden met flinke haarscheuren niet door de APK keuring komt. Dus die zullen wel vernieuwd moeten worden. Anders is een grotere reis niet aan te bevelen.
Zelf heb ik boven geslapen, prima geslapen, weinig omkleedruimte in de hoogte. Mijn vrouw sliep beneden en had alle ruimte.
Een grote wens van ons voor deze camper is een voetenbankje om in en uit de camper te stappen. Die hebben we gemist.
Het was onze eerste keer en deze camper en verhuurder was geweldig. Wij hebben een super weekend gehad!