Heerlijk ruime gezinscamper met airco!

Knaus Traveller 685 | Hardenberg, Nederland | (5 recensies)


6 slaapplaatsen

1994

Alkoof camper
vanaf 82 per nacht

Vul datums in voor exacte prijzen

Wat gebeurt er als ik klik op "Reservering aanvragen"?

Beschrijving

Eigenschappen

Lengte:
6,94 m
Breedte:
2,30 m
Hoogte:
3,04 m
Bouwjaar:
1994
Gewicht:
3060 kg
Km vrij per week:
1500
Motor:
2.5 TDI 116 PK
Brandstof:
Diesel
Rijbewijs:
B
Slaapplaatsen:
6
Zitplaatsen:
6
Gordels:
6
Zitplaatsen tijdens het rijden:
6

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Geen Huisdieren
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen niet toegestaan
Festivals niet toegestaan
Nederlands rijbewijs verplicht
Minimum leeftijd: 25 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA + All risk
Dekkingsgebied
Europa

Recensies (5)

Vriendelijke verhuurders dat goed en duidelijk antwoorden geven op je vragen.
Hoewel de camper al wat langer mee gaat wordt hij goed up to date gehouden door de verhuurders. Hij werd dan ook zeer compleet, fris en schoon opgeleverd. Er is een handige handleiding aanwezig voor vragen over de technische kant van de camper.

Armleuningen bestuurder kon niet gebruikt worden (tip)
Ik heb er alle vertrouwen in dat dat hersteld is bij de volgende verhuur. De verhuurders verbeteren de camper continue.

Al met al een goede en veilig aanrader!
Wij hebben het huren van deze camper als 'zeer' prettig ervaren. Vriendelijke verhuurders, open en eerlijk. Via wats-app kregen we ook snel reactie bij een vraagje over de camper. De camper was ruim genoeg voor een gezin van 6 personen. Ook de airco kwam nog twee keer goed van pas tijdens 'de hittegolf' in Italië (buiten 40 graden, binnen heerlijk koel). We hebben heel wat kilometers gereden. Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Italië en zo ook weer terug. De twee weken zijn omgevlogen. Op de foto zie je de camper vanuit de lucht. Paragliden boven het Idromeer.
Fijne ruime camper met airco. Zeer compleet uitgevoerd met prima bed achterin. Heerlijke rondreis met drie kleine kinderen door Frankrijk mee gemaakt.
Prettig contact met verhuurder en overdracht verloopt soepel en prettig.
Mijn vrouw en ik zijn voor het eerst met een camper op pad gegaan. We hebben meteen maar een grote uitgekozen en het was een goede keus! We zijn maar een viertal dagen weggeweest maar het is ons goed bevallen. Ondanks de lengte viel er prima mee te rijden.
Genoeg comfort: grote bed achterin sliep prima,keukentje,toilet,verlichting, alles dik in orde! Eigenaar is vriendelijk en staat open voor tips.
Wij zijn vriendelijk ontvangen en konden vragen wat we wilden. Door ons gebrek aan ervaring met "camperen" -het was voor ons de eerste keer- hadden we niet veel vragen. Wat ons opviel was dat de Senseo naar ons gevoel heel erg traag werkte maar we vernamen later dat het ding speciaal was aangepast om minder stroom te gebruiken. De binnendouche was niet bruikbaar naar we hadden begrepen maar er was wel een douche die buiten kon worden aangesloten. Ook hebben we gezocht naar de handleidingen waarnaar werd verwezen in de gebruiksaanwijzing die door de verhuurder was samengesteld. De camper was nog niet lang in bezit van de verhuurder en word nog verbeterd. Naar mijn mening was het een prima rijdend voertuig voorzien van bijna alle gemakken. Wat ik erg prettig vond met manoeuvreren was de lage snelheid in de eerste versnelling en achteruit. De stoelen voorin zaten prima en het navigatiesysteem was ook zonder gebruiksaanwijzing gemakkelijk te bedienen. Dus alles bij elkaar vond ik dit voertuig zeker z'n huurprijs waard. We hebben overnacht bij diverse boerenbedrijven in Noord - Duitsland via een lidmaatschap van "Landvergnügen". Die stonden op de camperbeurs. Erg prettige ervaringen opgedaan!