Sunlight T 68 camper uit 2015 Sunlight T 68 camper uit 2015 Sunlight T 68 camper uit 2015 Sunlight T 68 camper uit 2015 Sunlight T 68 camper uit 2015 Sunlight T 68 camper uit 2015 Sunlight T 68 camper uit 2015 Sunlight T 68 camper uit 2015

Camper in Noorwegen

Sunlight T 68 | , Noorwegen | (4 recensies)


4 slaapplaatsen

2015

Semi-integraal camper
vanaf 129 per nacht
Ophalen vanaf 15:00
Inleveren voor 10:00

Vul datums in voor exacte prijzen

Totaal

Wat gebeurt er als ik klik op "Reservering aanvragen"?

Zie je jezelf hierin? Boek snel:
85 personen bekeken Wilfried's camper
in de afgelopen twee weken

Beschrijving

Eigenschappen

Lengte:
7,43 m
Breedte:
2,32 m
Hoogte:
2,99 m
Bouwjaar:
2015
Gewicht:
3000 kg
Km vrij per week:
1750
Motor:
2.3
Brandstof:
Diesel
Rijbewijs:
B
Slaapplaatsen:
4
Zitplaatsen:
4
Gordels:
4
Zitplaatsen tijdens het rijden:
4

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Geen Huisdieren
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen niet toegestaan
Festivals niet toegestaan
Niet-Nederlands rijbewijs toegestaan
Minimum leeftijd: 23 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA + All risk
Dekkingsgebied
Wereldwijd

Recensies (4)

Een enorm luxe camper vertrouwde Wilfried aan ons toe nadat hij en zijn vrouw een gezellig en volledige uitleg hadden gegeven.
Met de tips van zijn vrouw een heel mooi deel van het land gezien en enorm genoten!
Beste Wilfried & Marian, Noorwegen is een fantastisch land.. in twee weken tijd een geweldig mooie reis gemaakt door de prachtige natuur van Noorwegen. Jullie camper was daarbij onze trouwe metgezel . Van alle gemakken voorzien!! Jullie service was daarbij subliem. Bijzonder hartelijke ontvangst bij jullie thuis en heel fijn op weg geholpen. We zouden een volgende keer zo weer bij jullie willen aankloppen. Ontzettend bedankt voor deze prachtige vakantieherinnering! Warme groet van Jeroen, Daan, Juul en Astrid
Wij huurden voor een periode van 3 weken in juli/augustus de camper van Wilfried om Noorwegen te ontdekken met ons gezin.
De communicatie met de verhuurder vooraf en ook tijdens de reis verliep erg prettig.
De camper was heel netjes en bijzonder compleet uitgerust. Zelfs het beddenlinnen was voorzien, zodat we meteen met opgemaakte bedden op weg konden. Na een gezellige kennismaking bij een lekker gebak en een kopje koffie, begon onze reis.
De camper heeft een erg ruime kofferbak, waarin de verhuurder ook kampeerstoelen en -tafel had voorzien. In de camper is voldoende bergruimte voor alle kleren in de kastjes. Zo blijft het steeds netjes in het binnenruim.
Noorwegen is - voor Nederlandse normen - een relatief duur land. We konden wat reisbudget uitsparen door veel spullen/eten/drinken van tevoren mee te nemen in onze eigen auto, die we ook in de schuur van Wilfried konden achterlaten gedurende onze reis. De camper is groot genoeg om alles in bakken te vervoeren. Dat is een aanrader voor andere huurders.
Het bed achterin is erg comfortabel en ruim. Onze kinderen (10 en 14 jaar) sliepen heerlijk in het bed wat neerklapt boven de zitruimte. Nadeel hiervan is dat je dan niet meer in de camper kan zitten als daar iemand slaapt, maar gelukkig troffen wij mooi weer en konden we nog lang buiten blijven zitten. Alternatief is dat de kinderen in het grote bed gaan liggen achter in de camper.
De motor van de camper kan erg veel aan, en we konden hiermee comfortabel reizen door berg- en fjordlandschap, met het veilige gevoel van een betrouwbare camper. Zelfs de steilere Trollstigen en de Dalsnibba wegen waren geen enkel probleem.
De camper en de verhuurder raden wij iedereen aan!
Een fantastische paar dagen gehad, rondrijdend door het schitterende Noorwegen. De camper was heel knap en uitgebreid ingericht, we grepen geen enkele keer mis. We werden gebracht en gehaald vanaf en naar het station. Wilfried en zijn vrouw was er alles aan gelegen om mee te denken om ons een goede reis te bezorgen, uitstekende verhuurders. Een aanrader.

Hoe het werkt