G'oldie peutje met voortent, zoekt jou voor winterreis 2017 en vroegboeking 2018

PEUGEOT 280 L | Waalwijk, Nederland | (4 recensies)


6 slaapplaatsen

1990

Alkoof camper
vanaf 41 per nacht

Vul datums in voor exacte prijzen

Wat gebeurt er als ik klik op "Reservering aanvragen"?

Zie je jezelf hierin? Boek snel:
145 personen bekeken Jankees's camper
in de afgelopen twee weken

Beschrijving

Eigenschappen

Lengte:
6,00 m
Breedte:
2,30 m
Hoogte:
3,20 m
Bouwjaar:
1990
Gewicht:
2330 kg
Km vrij per week:
1750
Motor:
peugeot 2,5 l. 74 pk
Brandstof:
Diesel
Rijbewijs:
B
Slaapplaatsen:
6
Zitplaatsen:
2
Gordels:
2
Zitplaatsen tijdens het rijden:
8
Reactie %:
94,29%
Reactietijd:
4 uur

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Huisdieren toegestaan
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen toegestaan
Festivals toegestaan
Niet-Nederlands rijbewijs toegestaan
Minimum leeftijd: 23 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA + Beperkt casco
Dekkingsgebied
Europa

Recensies (4)

Leuke ervaring geweest voor het eerst met een camper op pad voor een paar dagen best wat van opgestoken.
Jankees was altijd bereikbaar voor uitleg met een vrolijke touch.
Groetjes Corné en Gaby.
Goedemiddag Camptoo'ers

Wij (drie vrienden) hebben het voorrecht gehad om de afgelopen 4 dagen met de Goldie''2'' van JanKees op pad te mogen gaan. Dit was een ervaring die we eigenlijk enkel met 6 sterren kunnen beoordelen!! Onze bestemming was Lowlands waardoor de reis voor zowel huurder als verhuurder een spannende trip kan zijn. Het huren van deze Camper was echter een exceptionele beleving om de volgende redenen;

1) de Service van JanKees;
Een hartelijk welkom (koffie erbij), oprechte interesse in reisgenootschap en de reis, rustig toelichten en uitleggen van alle opties, het meedenken in oplossingen zoals een zonnescherm (werkt perfect voor bijvoorbeeld opladen van telefoons op een festivalcamping), tal van kleine extra's zoals een navigatie, elektrische koelbox (etc.).

Bovenal is het goede contact door ons erg gewaardeerd; vraag is antwoord, en extra hulp is altijd mogelijk!

2) De camper zelf; Goldie''2'';
De camper rijd fantastisch en is in tiptop conditie. Op de weg lijkt het alsof je zweeft door de fijne luchtvering en het ruime zicht. De camper heeft meer dan genoeg vaart (85, maar we reden rustig) en laat zich makkelijk wegzetten voor de nacht. De stoelen, ronde zitting en bedden zitten en liggen prima. De inventaris bij Goldie''2'' is meer dan compleet; van o.a. stoeltjes/tafeltjes/bestek/wasrekje tot aan verrekijkers en oplaadbare lampjes. De camper was verder goed schoon, en niet enkel voor festivalmaatstaven!

Zowel mijn vrienden als ikzelf zouden het huren van deze camper (of Goldie''1'') zeker aan iedereen aanbevelen. Onze ervaringen maken dat wij van mening zijn dat deze Camper geschikt is voor het reizen met gezinnen, maar ook voor het bezoeken van festivals etc. Wij hopen in de toekomst nogmaals op reis te kunnen gaan met Goldie''2'' (of ''1'') en wensen toekomstige gelukkig huurders veel reisplezier toe!

JanKees, nogmaals bedankt!

We zijn met de camper van JanKees op familiebezoek in Bayeren/Duitsland geweest. Dit wil zeggen ... veel autorijden. De camper van jankees is eenvoudig maar rijd geweldig. De gastvrijheid en ook de service waren bijzonder. Dank je wel.
Beste Jankees,

wij hebben afgelopen vrijdag de camper opgehaald in Waalwijk en zijn zeer vriendelijk ontvangen door jou. Je had alles tot in de puntjes geregeld voor ons, Zelfs had je voor ons lampjes neergehangen omdat wij geen stroom hadden op de camping. Daarnaast is Jankees echt een top kerel je kunt goed afspraken maken met hem en alles is geregeld.
Ik kan niet anders zeggen een dikke 10. Wij zullen in de toekomst zeker de campers van Jankees aanraden aan andere gasten.

Met vriendelijke groet,

Richard en Lisa