Zeer ruime familie camper Fiat Ducato 2.8jitd LMC

Fiat LMC | (2 beoordelingen)

Haarlem, Noord-Holland, Nederland

Over de eigenaar

Verhuurder Dennis En Annemiek

Eigenschappen

Lengte:
6.00 m
Breedte:
2.35 m
Hoogte:
3.05 m
Bouwjaar:
2001
Leeg gewicht:
3000 kg
Max. gewicht camper:
3500 kg
Inbegrepen km's/week:
1500 km
Motor:
Ducato 2.8 jitd
Brandstof:
Diesel
Transmissie:
Handgeschakeld
Rijbewijs:
B
Slaapplaatsen:
6
Zitplaatsen:
6
Gordels:
4
Zitplaatsen tijdens het rijden:
6

Beschrijving

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Geen Huisdieren
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen niet toegestaan
Festivals niet toegestaan
Nederlands rijbewijs verplicht
Minimum leeftijd: 24 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Flex

Verzekering

Dekking
WA + All risk
Dekkingsgebied
Europa
Inbegrepen
Vervangend vervoer, Vervangende camper inbegrepen, Verblijfskosten bij reparatie, Vervoerskosten naar garage en vervangend verblijf en Pechhulp service

Borg

De borg voor dit kampeermiddel bedraagt €1.000. De borg wordt na de huurperiode aan je teruggestort.

2 Beoordelingen

We hebben veel plezier gehad met de camper van Dennis en Annemiek in Engeland. De camper is voor 4 personen, met 2 vaste tweepersoonsbedden, lekker ruim. De camper is op leeftijd, maar heeft het prima gedaan. Bij een oudere camper loop je natuurlijk wel de kans dat er wat stuk gaat, maar het contact daarover met Dennis en de afhandeling daarvan verliep heel plezierig. We hebben als tip gegeven dat naast een mondelinge overdracht ook wat gebruiksaanwijzingen meegegeven kunnen worden, zodat je onderweg nog zaken kunt nalezen als je ergens tegenaan loopt.
De camper is ruim. Ondanks de grote dieselmotor, welke op zich redelijk zuinig is, is deze minder geschikt voor het rijden in de bergen. Doordat alle ramen in de alkoof niet open kunnen, is het slapen in de alkoof in warmere oorden niet echt een pretje.
Het contact met Dennis was in eerste instantie prettig. Bij de teruggave kregen wij pas nadat wij ruim onder weg waren om de camper terug te brengen een berichtje dat Dennis de afspraak niet kon nakomen. Na telefonisch overleg hebben we besloten om de camper op de afgesproken plek achter te laten en de sleutels door de brievenbus te gooien. Het getekende overdrachtsformulier zou nagestuurd worden. Ondanks meerdere herinneringen is dit nooit gedaan.