Fiat DUCATO 14 camper uit 1991 Fiat DUCATO 14 camper uit 1991 Fiat DUCATO 14 camper uit 1991 Fiat DUCATO 14 camper uit 1991 Fiat DUCATO 14 camper uit 1991 Fiat DUCATO 14 camper uit 1991 Fiat DUCATO 14 camper uit 1991 Fiat DUCATO 14 camper uit 1991 Fiat DUCATO 14 camper uit 1991 Fiat DUCATO 14 camper uit 1991 Fiat DUCATO 14 camper uit 1991 Fiat DUCATO 14 camper uit 1991

Dethleffs Alkoof: ontspanning gegarandeerd!

Fiat DUCATO 14 | Klazienaveen, Nederland | (4 recensies)


5 slaapplaatsen

1991

Alkoof camper
vanaf 74 per nacht
Ophalen vanaf 15:00
Inleveren voor 10:00

Vul datums in voor exacte prijzen

Totaal

Wat gebeurt er als ik klik op "Reservering aanvragen"?

Beschrijving

Eigenschappen

Bouwjaar:
1991
Gewicht:
2240 kg
Km vrij per week:
2000
Brandstof:
Diesel
Rijbewijs:
B
Slaapplaatsen:
5
Zitplaatsen:
7
Gordels:
5
Zitplaatsen tijdens het rijden:
6
Reactie %:
100,00%
Reactietijd:
6 uur

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Geen Huisdieren
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen niet toegestaan
Festivals niet toegestaan
Niet-Nederlands rijbewijs toegestaan
Minimum leeftijd: 23 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA + All risk
Dekkingsgebied
Europa

Recensies (4)

Contact verliep erg prettig en de verhuurster was continue bereid mee te denken. Camper is wat op leeftijd en dat merk je aan een aantal zaken. Maar, bedden lagen prima en we hebben veel plezier van de Golden Oldie gehad. Onderweg kwamen we erachter dat het oliepijl van de motor laag was, in goed overleg met verhuurster olie gekocht, bijgevuld en het voorgeschoten bedrag wordt weer overgemaakt op mijn bankrekening. Al met al, was leuk en prettig!
Goed bevallen, geen nieuwe camper maar dat was van te voren bekend.
Top, dat wat betreft ophaal en terugbrengtijden er veel mogelijk was.
Hoi Danielle , onze ervaring was is niet positief ivm het rijden met de camper ! Ivm beenruimte was het voor ons niet mogelijk om met deze camper onze vakantie verder voort tezetten , maar verder was je heel behulpzaam ivm TomTom ......maar wel erg jammer dat dit niet vermeld wordt bij jou verhuur van de camper want dan hadden wij alzo deze camper niet gehuurd !!!
Mijn kinderen Kathe (18), Victor (16) en ik hebben Danielles camper 2 weken gehuurd. We zijn vanuit Klazienaveen op roadtrip naar Noord Duitsland gegaan. Met een luid brommende motor zijn we via B-wegen met een vaartje van gemiddeld 70 km over prachtige wegen naar Bremen, Hamburg en de Oostzee getrokken. De heeft de camper ons naar de mooiste plekken gebracht, waarbij we vijf keer van plek zijn gewisseld. Meren, de zee en de Elbe hebben ons veel schoonheid van het land laten zien. Het is een fijne ruime camper voor ons drietjes, goede bedden, volledig ingericht op een aantal dingen na, die we achteraf hebben doorgesproken en die meteen werden opgepikt en zouden worden aangeschaft. We hebben het contact als erg prettig ervaren. Een groot nadeel was wel dat we bij de overdracht hoorden dat de kookplaat stuk was en we met een gascomfortje met een gasfles moesten koken. Teveel wind om buiten te koken, aangezien daar geen windschermpje voor was. Het keukentje is er niet op gebouwd om de gasfles steeds van de koelkast naar het pannenkastje en de voedselvoorraadruimte te verplaatsen. Desondanks hebben we ons 2 weken prima vermaakt in de woning op wielen.

Hoe het werkt

Vergelijkbare campers