Volkswagen camperbus

Volkswagen 1.0 B 81KW KAT AUT KAMPEERAUTO | (4 beoordelingen)

Den Haag, Zuid-Holland, Nederland

Over de eigenaar

Verhuurder Jos

Reageert binnen 19 uur
Reageert op 43% van de berichten
Accepteert 83% van de aanvragen

Eigenschappen

Lengte:
4,75 m
Breedte:
1,74 m
Hoogte:
1,98 m
Bouwjaar:
1993
Leeg gewicht:
1780 kg
Km vrij:
700
Motor:
2,5 Ti
Brandstof:
LPG (Liquified Petrol Gas)
Transmissie:
Automaat
Rijbewijs:
B
Slaapplaatsen:
2
Zitplaatsen:
4
Gordels:
2

Beschrijving

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Huisdieren toegestaan
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen niet toegestaan
Festivals toegestaan
Niet-Nederlands rijbewijs toegestaan
Minimum leeftijd: 23 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA + All risk
Dekkingsgebied
Europa
Pechhulp service inbegrepen
Vervangende camper inbegrepen

4 Beoordelingen

We kamperen al jaren met de tent, maar we zijn op zoek naar een flexibeler alternatief waarmee we makkelijker kunnen verplaatsen. Vandaar deze keer een camper geprobeerd.

Het camperen op zich is goed erg goed bevallen, op de weg voelden we ons de koning te rijk. Op de plek van bestemming de luifel uitzetten, stoeltjes uitklappen en je bent klaar, heerlijk!

De camper van Jos is, zoals al in eerdere reviews is aangegeven basic, maar dat kun je ook wel verwachten op deze leeftijd en voor deze prijs. Achteraf vonden we het wel jammer dat een aantal dingen niet werkten zoals verwacht. Zo bleek de cruise control niet te werken, het kraantje is afgesloten, er kan maar 1 fiets op de fietsdrager en de koelkast werkt alleen maar op 220V waardoor je altijd een plek met stroom moet hebben. Dat is geen probleem als je van tevoren een camping reserveert of op tijd aankomt. Ook ligt de camper vol met onnodige spullen, er zit zelfs een Japans thee-setje in, twee koffie potten en een flinke doos met 8 vlees vorken en zo'n 8 soepkommen. Hierdoor was er vrijwel geen plek voor persoonlijke spullen en hebben we uit een rugzak geleefd, wat de camper wel wat krapper maakt...

Ook handig dat de camper niet te hoog en te groot is waardoor je vrijwel overal kunt parkeren.

Als je op zoek bent naar het retro gevoel en wil je back to basic camperen dan is deze camper zeker geschikt. Hij is dan ook niet duur en neem voor vertrek even de tijd om eventueel onnodige spullen iets verder weg op te bergen zodat je plek hebt voor je persoonlijke spullen.

Het contact met Jos verliep prima, het is een vrolijke aardige kerel. Hij reageert snel en is goed bereikbaar. Hij was bij ons flexibel in het ophalen en wegbrengen waardoor we relaxed konden vertrekken en terug konden rijden.

Jos
Reactie van Jos:

Hoi Thea,
Dank voor je uitgebreide review en prima ook dat je het naar je zin hebt gehad in mijn
good old VW campertje. Zoals ik je heb uitgelegd heb ik het kraantje bewust afgesloten ( zeker ook nav van het recente radarprogramma) en vervangen door een jerrycan met tapkraantje hegeen je niet wilde meenemen. Ook is het fietsenrek absoluut en veilig geschikt voor 2 fietsen, wat ik jullie tijdens de overdracht ook heb uitgelegd. Mijn inventarislijst is zoals te lezen zeer omvangrijk, zodat iedere huurder er mee uit de voeten kan. Beter aanwezig dan om verlegen zitten is mijn streven hierbij. Deze "oer" camper is een kopie van hoe het eens allemaal begon en wordt tot tevredenheid veel geboekt, iets wat ik zelf ook zeer opmerkelijk vind. Prijs prestatie relatie is hierbij zeker leading. Ook ik leer met iedere verhuur er iedere keer weer wat bij. Nogmaals mijn dank voor je feet back en 4**** beoordeling. Groet, Jos

september 2017

hoi Jos
het was mijn eerste keer op vakantie met een camper; dus was een soort try-out.
Bij de overdracht van de camper heb jij mij enthousiast alles over de wagen uitgelegd.
Het camperen is mij goed bevallen! ik heb een week door Noord-Frankrijk gereden en ca 1750 km afgelegd en heb op 5 verschillende campings of camper-plaatsen gestaan.
De camper maakt het verder niet uit of die op de tolweg rijdt of op de binnenwegen; dat ging eigenlijk heel soepeltjes.
Ik heb op de bonne fooi rondgereden en het viel me op hoe makkelijk je terecht kunt op een sta-plaats voor de camper.
De Camper zelf is wat ouder, maar alle nodige inventaris zit er in en technisch heb ik ook geen klachten; misschien op het waterkraantje van de keuken na dan.. :-)
Het is even wennen aan het leven in een camper; alle spullen moeten even een plekje krijgen en het is even wennen aan het omklappen van de bank tot bed, maar na 1 dag ging dat al prima. En, niet onbelangrijk, ik heb er steeds ook goed op kunnen slapen .
Al met al had ik een leuke week; en voor iedereen die zoekt naar een functionele / praktische camper is dit een prima keus!

Jos
Reactie van Jos:

Hoi Riekel,
Dank voor je uitgebreide review en geweldig dat het camperleven je goed is bevallen. Het op de bonnefooi en route gaan met mijn VW campertje heeft je kennelijk goed gedaan. Super. Dank ook voor je slimme " adjustment" aan de zitting van de bedbank. Geniaal eenvoudig die "treklus" en effectief. Ik hoop dat je try out nog vaak een vervolg gaat krijgen. Mijn VW tje staat voor je klaar. Groet, Jos

augustus 2017

Lees meer beoordelingen