Volkswagen camperbus

Volkswagen 1.0 B 81KW KAT AUT KAMPEERAUTO | (5 beoordelingen)

Den Haag, Zuid-Holland, Nederland

Over de eigenaar

Verhuurder Jos

Reageert binnen 21 uur
Reageert op 50% van de berichten
Accepteert 80% van de aanvragen

Eigenschappen

Lengte:
4,75 m
Breedte:
1,74 m
Hoogte:
1,98 m
Bouwjaar:
1993
Leeg gewicht:
1780 kg
Km vrij:
700
Motor:
2,5 Ti
Brandstof:
LPG (Liquified Petrol Gas)
Transmissie:
Automaat
Rijbewijs:
B
Slaapplaatsen:
2
Zitplaatsen:
4
Gordels:
2

Beschrijving

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Huisdieren toegestaan
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen niet toegestaan
Festivals toegestaan
Niet-Nederlands rijbewijs toegestaan
Minimum leeftijd: 23 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA + All risk
Dekkingsgebied
Europa
Inbegrepen
vervangend vervoer
vervangende camper inbegrepen
verblijfskosten bij reparatie
vervoerskosten naar garage en vervangend verblijf
pechhulp service

Borg

De borg voor dit kampeermiddel bedraagt €1.000. De borg wordt na de huurperiode aan je teruggestort.

Het is mogelijk om de borg te verlagen door je te verzekeren voor het eigen risico via Camptoo.

5 Beoordelingen

Voor het eerst met een camper op pad. Erg leuke ervaring en alleen maar zonnig weer! Jos is een prima verhuurder, legt alles goed uit, veilig/gratis parkeren bij hem in de wijk en we mochten de camper een paar uur eerder ophalen waardoor we niet onnodig in vrijdagmiddagspits terecht kwamen en voor sluitingstijd van receptie op camping waren. Je kan goed zien dat de camper veel gebruikt is en al ruim 25jaar oud is, maar dat maakt de vakantiepret en niet minder om. Automatische versnellingsbak trekt goed op en rijdt heerlijk. Probleemloos starten, maar niet harder dan 95km/u rijden. Verbruik 1 op 8, maar LPG is weer goedkoop. En mag nog wel steden met milieuzone in rijden. Parkeren in parkeervakken past prima. 2 fietsen achterop past makkelijk. Door hefdak gemakkelijk staan en goede ventilatie tijdens slapen. Bankkussens als bed ging wel, maar wel dikkere hoofdkussens meenemen. Luifel, bbq, gasfornuis en gootsteen niet gebruikt. Koelkast werkt perfect op 230V en genoeg verlengsnoeren/verloopstekkers aanwezig. Volledige huisraad in kastjes en campingstoelen/tafel aanwezig (zie foto). Wij hoefden gelukkig niet ver, maar een maximum van 100km per dag vinden we krap. Voor de rest erg goed geregeld en top verzekerd!
We kamperen al jaren met de tent, maar we zijn op zoek naar een flexibeler alternatief waarmee we makkelijker kunnen verplaatsen. Vandaar deze keer een camper geprobeerd.

Het camperen op zich is goed erg goed bevallen, op de weg voelden we ons de koning te rijk. Op de plek van bestemming de luifel uitzetten, stoeltjes uitklappen en je bent klaar, heerlijk!

De camper van Jos is, zoals al in eerdere reviews is aangegeven basic, maar dat kun je ook wel verwachten op deze leeftijd en voor deze prijs. Achteraf vonden we het wel jammer dat een aantal dingen niet werkten zoals verwacht. Zo bleek de cruise control niet te werken, het kraantje is afgesloten, er kan maar 1 fiets op de fietsdrager en de koelkast werkt alleen maar op 220V waardoor je altijd een plek met stroom moet hebben. Dat is geen probleem als je van tevoren een camping reserveert of op tijd aankomt. Ook ligt de camper vol met onnodige spullen, er zit zelfs een Japans thee-setje in, twee koffie potten en een flinke doos met 8 vlees vorken en zo'n 8 soepkommen. Hierdoor was er vrijwel geen plek voor persoonlijke spullen en hebben we uit een rugzak geleefd, wat de camper wel wat krapper maakt...

Ook handig dat de camper niet te hoog en te groot is waardoor je vrijwel overal kunt parkeren.

Als je op zoek bent naar het retro gevoel en wil je back to basic camperen dan is deze camper zeker geschikt. Hij is dan ook niet duur en neem voor vertrek even de tijd om eventueel onnodige spullen iets verder weg op te bergen zodat je plek hebt voor je persoonlijke spullen.

Het contact met Jos verliep prima, het is een vrolijke aardige kerel. Hij reageert snel en is goed bereikbaar. Hij was bij ons flexibel in het ophalen en wegbrengen waardoor we relaxed konden vertrekken en terug konden rijden.

Jos
Reactie van Jos:

Hoi Thea,
Dank voor je uitgebreide review en prima ook dat je het naar je zin hebt gehad in mijn
good old VW campertje. Zoals ik je heb uitgelegd heb ik het kraantje bewust afgesloten ( zeker ook nav van het recente radarprogramma) en vervangen door een jerrycan met tapkraantje hegeen je niet wilde meenemen. Ook is het fietsenrek absoluut en veilig geschikt voor 2 fietsen, wat ik jullie tijdens de overdracht ook heb uitgelegd. Mijn inventarislijst is zoals te lezen zeer omvangrijk, zodat iedere huurder er mee uit de voeten kan. Beter aanwezig dan om verlegen zitten is mijn streven hierbij. Deze "oer" camper is een kopie van hoe het eens allemaal begon en wordt tot tevredenheid veel geboekt, iets wat ik zelf ook zeer opmerkelijk vind. Prijs prestatie relatie is hierbij zeker leading. Ook ik leer met iedere verhuur er iedere keer weer wat bij. Nogmaals mijn dank voor je feet back en 4**** beoordeling. Groet, Jos

september 2017

Lees meer beoordelingen