""ONZE MOBIELE TROTS"" Vanaf 7 nachten oplopende korting

Challenger CHALLENGER GENESIS 32 M11 | (12 beoordelingen)

Almere, Flevoland, Nederland

Over de eigenaar

Verhuurder Wim

Accepteert 100% van de aanvragen

Eigenschappen

Lengte:
5.90 m
Breedte:
2.30 m
Hoogte:
3.10 m
Bouwjaar:
2011
Leeg gewicht:
2588 kg
Max. gewicht camper:
3500 kg
Kilometers inbegrepen:
1750 km
Motor:
Ford Diesel
Brandstof:
Diesel
Transmissie:
Handgeschakeld
Rijbewijs:
B
Slaapplaatsen:
3
Zitplaatsen:
4
Gordels:
4

Beschrijving

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Geen Huisdieren
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen niet toegestaan
Festivals niet toegestaan
Nederlands rijbewijs verplicht
Minimum leeftijd: 23 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA + All risk
Dekkingsgebied
Wereldwijd
Inbegrepen
Vervangend vervoer, Vervangende camper inbegrepen, Verblijfskosten bij reparatie, Schadeverzekering inzittenden, Vervoerskosten naar garage en vervangend verblijf en Pechhulp service

Borg

De borg voor dit kampeermiddel bedraagt €2.000. De borg wordt na de huurperiode aan je teruggestort.

Het is mogelijk om de borg te verlagen tot €350 door je te verzekeren voor het eigen risico via Camptoo.

12 Beoordelingen

Wij hebben de camper ervaren als een zeer comfortabele vakantiecamper met alles erop en eraan. Niets ontbreekt alles is aan boord. Rijden is heel plezierig door het prima motorvermogen en de hoge zit. De camper is met zijn afmeting zeer prettig in het drukke verkeer en zeer wendbaar. Het meenemen van de fietsen was met de fietsenlift zeer goed te doen. Totaal hebben wij 2958 kilometer met de camper gereden door Duitsland en Oostenrijk.
Wij hebben met de camper een prima 3-weekse vakantie gehad.
Wim wij hebben het contact met jou als zeer prettig ervaren en hebben na onderling overleg zelfs de datum kunnen verschuiven.
Wij zijn met deze camper van Wim en Hennie via Duitsland naar Zwitserland en Oostenrijk geweest en vonden het in totaal een erg leuke vakantie. De vrijheid om te gaan en staan waar je wilt vonden wij erg fijn en hebben veel gehad aan de app “campercontact”. Tip!

Het is goed te realiseren dat de eerste en de laatste dag van de huurperiode nodig zijn voor het ophalen en wegbrengen van de camper. Wij konden hem op de eerste dag iets eerder ophalen (13:00) uur in plaats van tussen 15:00 en 17:00 uur. Wegbrengen is dan weer tussen 10:00 uur en 12:00 uur. Zowel bij het ophalen als wegbrengen wordt er een filmpje van de buitenkant gemaakt en foto’s van het huurcontract. Wim voegt je tijdelijk toe aan een whatsapp groep en stuurt je dan het filmpje en de foto’s. Dat is een duidelijke manier om vast te leggen in welke staat je de camper meekrijgt en weer terugbrengt. Slim en top!

De camper rijdt stabiel en het is al eerder geschreven; de motor is krachtig. Wij waren met zijn tweeen en het bed van 1,2 meter breed maakt het wel knus zeg maar. Omdraaien moet je dan “op de plek” en dat was even wennen. Douchen kan in de camper met voldoende heet water maar ik zou als je iets forser gebouwd bent ;-) toch gaan zoeken naar bijvoorbeeld campings met een douche.

Al met al erg leuk en zeker aan te bevelen!

Lees meer beoordelingen