""ONZE MOBIELE TROTS"" Vanaf 7 nachten oplopende korting

Challenger CHALLENGER GENESIS 32 M11 | (4 beoordelingen)

Almere, Flevoland, Nederland

Over de eigenaar

Verhuurder Wim

Accepteert 100% van de aanvragen

Eigenschappen

Lengte:
5,90 m
Breedte:
2,30 m
Hoogte:
3,10 m
Bouwjaar:
2011
Leeg gewicht:
2588 kg
Max. gewicht camper:
3500 kg
Km vrij:
1750
Motor:
Ford Diesel
Brandstof:
Diesel
Transmissie:
Handgeschakeld
Rijbewijs:
B
Slaapplaatsen:
3
Zitplaatsen:
4
Gordels:
4

Beschrijving

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Geen Huisdieren
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen niet toegestaan
Festivals niet toegestaan
Nederlands rijbewijs verplicht
Minimum leeftijd: 23 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA + All risk
Dekkingsgebied
Wereldwijd
Pechhulp service inbegrepen
Vervangende camper inbegrepen

4 Beoordelingen

Voor het eerst met een camper op vakantie; een idee wat opborrelde en via Google kwamen wij uit op Camptoo. Met de handige filterfunctie op de site van Camptoo een paar voorwaarden geselecteerd waaraan de camper moest voldoen; niet te groot (want maar voor 2 personen nodig), redelijk nieuw, fietsendrager, navigatiesysteem en als er een satellietontvanger opzit dan is dat mooi meegenomen. Na een paar campers bekeken te hebben kwamen uit op de camper van Wim. Vanaf het eerst contact een goed en betrouwbaar gevoel. Wij hadden een paar vragen die snel door WIm werden beantwoord en wij besloten om de camper van Wim te huren.

Eind april was het dan zover; de reis naar Engeland stond voor de deur. Op vrijdag op weg om de camper op te halen bij Wim. En daar stond hij dan te glimmen in de zon; een mooie compacte camper.

Als niet-campervakantieganger was alles nieuw voor mij, maar voor WIm was het geen enkel probleem om enkele dingen nog even extra uit te leggen. Hoe werkt het water? Hoe werkt de 220V? Alles keurig uitgelegd en met een goed gevoel terug gereden naar huis om de camper klaar te maken voor de reis.

's Nachts vertrokken naar Calais voor de boot naar Dover. In het begin even een beetje wennen aan de grootte van de camper, maar na een paar kilometer is het alsof je in een gewone personenauto rijdt.

Ik houd de vakantie verder kort, want het gaat tenslotte over de ervaring met de verhuurder en die waren kort gezegd gewoon heel erg positief! Een keurig nette camper voorzien van alle gemakken waarmee je met z'n 2-en een mooie vakantie kunt hebben. Mits je mooi weer hebt, want wij hadden helaas minder goed weer, maar daar kan de camper niets aan doen. En dan is het erg prettig als je, dankzij de satellietontvanger, TV kunt kijken.

Zou ik deze camper aanraden? Absoluut!

Wij wensen Wim en alle huurders dan ook nog heel veel (vakantie)-plezier met deze prachtige camper.

Wim
Reactie van Wim:

Dank voor de mooie terugkoppeling zoals al gezegd de camper zal altijd voor jullie klaar staan. De camper is keurig ingeleverd

mei 2018

voor het eerst met een camper op pad, dit vonden we wel een beetje spannend dus eerst maar een paar dagen oeffenen in Nederland. Als het niks is dan zijn we zo weer thuis.
Maar dat liep toch anders, we zijn om en vinden het geweldig.
Wij zijn ook motor rijders dus zijn vrijheid gewend. en dat hebben we ook met de camper ervaren. De camper van Wim rijd heerlijk, je bent er zo aan gewend om er in te rijden. maar ook het slapen en eten in de camper viel ons erg mee. een echte aanrader

Lees meer beoordelingen