Ruime camper

Chausson Chausson | (4 beoordelingen)

Uden, Noord-Brabant, Nederland

Over de eigenaar

Verhuurder Jan

Reageert binnen 7 uur
Reageert op 91% van de berichten
Accepteert 64% van de aanvragen

Eigenschappen

Lengte:
7.20 m
Bouwjaar:
1997
Leeg gewicht:
2829 kg
Max. gewicht camper:
3500 kg
Kilometers inbegrepen:
1750 km
Brandstof:
Diesel
Transmissie:
Handgeschakeld
Rijbewijs:
B
Slaapplaatsen:
2
Zitplaatsen:
6
Gordels:
4

Beschrijving

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Roken toegestaan
Huisdieren toegestaan
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen niet toegestaan
Festivals niet toegestaan
Niet-Nederlands rijbewijs toegestaan
Minimum leeftijd: 23 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA + All risk
Dekkingsgebied
Europa
Inbegrepen
Vervangend vervoer, Vervangende camper inbegrepen, Vervoerskosten naar garage en vervangend verblijf en Pechhulp service

Borg

De borg voor dit kampeermiddel bedraagt €1.000. De borg wordt na de huurperiode aan je teruggestort.

Het is mogelijk om de borg te verlagen tot €350 door je te verzekeren voor het eigen risico via Camptoo.

4 Beoordelingen

De camper was wel een beetje oud model, maar verder was hij top, hij reed fijn, wij hebben er vele kilometers mee gemaakt zonder problemen.
Wij willen iedereen die erover nadenkt om deze camper van Jan te huren dit sterk AF TE RADEN!!
Wij hebben de camper een aantal dagen gehuurd om naar Zeeland te gaan met onze kinderen. Bij ophalen leek alles prima in orde maar bij het terugbrengen was dat een heel ander verhaal! Bij het terugbrengen van de camper zagen wij al dat onze auto, die op de oprit van Jan stond, was geblokkeerd door de auto van Jan. Hij kwam vervolgens schreeuwend en scheldend naar buiten. Jan was blijkbaar zo woedend geworden omdat wij de camper later op de dag hadden ingeleverd dan hij had verwacht. Mijn man probeerde hem rustig te krijgen en vervolgens nog zijn petje uit de camper te halen maar voor hij het wist werd hij in het bijzijn van onze driejarige dochter aangevlogen door Jan! Mijn dochter begon hierdoor hard te huilen omdat ze zag dat haar papa werd geslagen en bijna op de grond viel. Wij hebben vervolgens snel de politie gebeld om aangifte te doen tegen deze agressieve man. Gelukkig was zijn vrouw wel gewoon normaal tegen ons en hebben we zo goed als het kon alles afgehandeld. Toen de politie arriveerde zijn wij uiteindelijk naar huis gegaan. Twee dagen geleden kreeg ik een email van Camptoo dat Jan had aangegeven dat wij schade hadden gereden terwijl dit NIET het geval is. Dit laat weer zien wat voor gemeen mens deze man is. Ons verhaal krijgt nog een staartje, gelukkig hebben wij tot nu toe goed contact met Camptoo en hopen we hier goed uit te komen.
Ik hoop dat ons verhaal andere zal behouden GEEN CAMPER BIJ DEZE VERSCHRIKKELIJKE AGRESSIEVE MAN TE HUREN! Een gewaarschuwd mens telt voor twee.

Lees meer beoordelingen