Volkswagen camper uit 1995: foto 1/9
Volkswagen camper uit 1995: foto 2/9
Volkswagen camper uit 1995: foto 3/9
Volkswagen camper uit 1995: foto 4/9
Volkswagen camper uit 1995: foto 5/9
Volkswagen camper uit 1995: foto 6/9
Volkswagen camper uit 1995: foto 7/9
Volkswagen camper uit 1995: foto 8/9
Volkswagen camper uit 1995: foto 9/9

Zeer mooie transporter T4 REIMO 2.4 diesel 5cillinder

Volkswagen TRANSPORTER | (20 beoordelingen)

Arnhem, Gelderland, Nederland

Over de eigenaar

Verhuurder Gerald

Reageert binnen 4 uur
Reageert op 86% van de berichten
Accepteert 90% van de aanvragen

Eigenschappen

Bouwjaar:
1995
Leeg gewicht:
1850 kg
Max. gewicht camper:
2590 kg
Inbegrepen km's/week:
1750 km
Motor:
2.4 diesel
Brandstof:
Diesel
Transmissie:
Handgeschakeld
Rijbewijs:
B
Slaapplaatsen:
2
Zitplaatsen:
5
Gordels:
2
Zitplaatsen tijdens het rijden:
4

Beschrijving

Voorzieningen

Toon meer Toon minder

Huisregels

Niet Roken
Geen Huisdieren
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen toegestaan
Festivals toegestaan
Niet-Nederlands rijbewijs toegestaan

Verzekering

Dekking
WA
Dekkingsgebied
Europa
Inbegrepen

Borg

De borg voor dit kampeermiddel bedraagt €1.000. De borg wordt na de huurperiode aan je teruggestort.

20 Beoordelingen

Rik
14/09/2020
Tsja, wat moeten we zeggen... vol enthousiasme hebben we de camper echt last minute opgehaald, dat werkte allemaal prima met Gerald. De camper was schoon en had geen enkele vorm van inventaris maar dat wisten we al vanuit de reacties hier. We hebben uitleg gekregen en zijn op weg gegaan. Om helaas de camper na 2 nachten weer in te leveren. Waarom? We vonden de camper zelf echt een prima kampeermiddel maar wij konden als lange, grote mensen er niet in slapen en ook het zitten was al niet denderend (we hadden ook nog eens pech dat het regende). Het was te krap, tig keer ons hoofd gestoten, lagen elkaar s'nachts dwars, na 2 slapeloze nachten en enorme last van mijn rug (waardoor het ook écht niet meer kon) besloten om dit niet verder door te zetten.

Helaas geen enkele vorm van restitutie voor de resterende 4 dagen. En daar wil ik eigenlijk het enige minpunt verder benoemen: Camptoo stuurt ons door naar Gerald en Gerald legt het terug bij Camptoo of de reisverzekering (die dit niet dekt). Beide wilden blijkbaar die beslissing niet nemen waar je dan als huurder tegenaan loopt. Heb nog voorgesteld te middelen maar zonder resultaat.

Maar goed, verder voor een ieder die niet te groot is: het was echt een prima campertje.
Bastiaan
10/09/2020
Als je houdt van touren en kamperen met een echte retro-klassieker, zoek dan niet verder en boek deze transporter T4 van Gerald!

Dit busje komt op het eerste gezicht misschien wat basic over, maar niets is minder waar.. Dit busje biedt juist precies wat je nodig hebt: gemak, comfort, zekerheid en belangrijkste van alles, knusheid!

Tijdens onze trip van bijna 2 weken hebben wij de Champagne streek, Normandië en de Bordeaux area bezocht. Na een nette 3000 km erbij gereden te hebben op de teller kunnen wij dan ook garanderen dat deze T4, ondanks het bouwjaar, een waar genot is om mee rond te touren. Je voelt je de star of the road!

Bij aankomst op je bestemming (camping, tussen de wijngaarden, op het strand) zit je binnen enkele minuten buiten met je biertje/wijntje op je stoeltje, onder de knusse uitschuifbare luifel. De koelkast die Gerald bij het busje levert, zorgt ervoor dat je altijd verzekerd bent van een ijs- en ijskoude versnapering.

's avonds maak je binnen 1 minuut je bed op door de bank, in één handbeweging, uit te klappen. Door de gordijntjes heb je genoeg privacy waardoor je de zijdeur en achterklep 's nachts lekker kan oplaten op een warme zomeravond.

's ochtends zet je gemakkelijk een koffietje met je eigen percolator op het ingebouwde 2-pits gasfornuis. Dit fornuis is ook geschikt om uitgebreidere gerechten mee te maken.

Gerald is altijd bereikbaar voor vragen on the road. Hij is flexibel en weet wat kampeerders belangrijk vinden op reis. Daarnaast is hij altijd bereid om samen tot een goede oplossing te komen.

Met Gerald's busje ben je verzekerd van een geniale vakantie in stijl. Wij raden je deze klassieke, retro Transporter T4 sterk aan!

Bastiaan en Josien

Lees meer beoordelingen