MERCEDES-BENZ 207D KAMPEERAUTO camper uit 1983 MERCEDES-BENZ 207D KAMPEERAUTO camper uit 1983 MERCEDES-BENZ 207D KAMPEERAUTO camper uit 1983 MERCEDES-BENZ 207D KAMPEERAUTO camper uit 1983 MERCEDES-BENZ 207D KAMPEERAUTO camper uit 1983 MERCEDES-BENZ 207D KAMPEERAUTO camper uit 1983 MERCEDES-BENZ 207D KAMPEERAUTO camper uit 1983 MERCEDES-BENZ 207D KAMPEERAUTO camper uit 1983 MERCEDES-BENZ 207D KAMPEERAUTO camper uit 1983 MERCEDES-BENZ 207D KAMPEERAUTO camper uit 1983 MERCEDES-BENZ 207D KAMPEERAUTO camper uit 1983 MERCEDES-BENZ 207D KAMPEERAUTO camper uit 1983 MERCEDES-BENZ 207D KAMPEERAUTO camper uit 1983 MERCEDES-BENZ 207D KAMPEERAUTO camper uit 1983

Mercedes-benz 207D camper

MERCEDES-BENZ 207D KAMPEERAUTO | Rijkevoort, Nederland | (6 recensies)


2 slaapplaatsen

1983

Buscamper
vanaf 53 per nacht
Ophalen vanaf 15:00
Inleveren voor 10:00

Vul datums in voor exacte prijzen

Totaal

Wat gebeurt er als ik klik op "Reservering aanvragen"?

Zie je jezelf hierin? Boek snel:
132 personen bekeken Els's camper
in de afgelopen twee weken

Beschrijving

Eigenschappen

Lengte:
5,30 m
Breedte:
1,80 m
Hoogte:
3,10 m
Bouwjaar:
1983
Gewicht:
2240 kg
Km vrij per week:
1000
Motor:
Mercedes 2.2 Diesel
Brandstof:
Diesel
Rijbewijs:
Slaapplaatsen:
2
Zitplaatsen:
4
Gordels:
2
Zitplaatsen tijdens het rijden:
2
Reactie %:
100,00%
Reactietijd:
6 uur

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Geen Huisdieren
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen niet toegestaan
Festivals niet toegestaan
Niet-Nederlands rijbewijs toegestaan
Minimum leeftijd: 23 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA + All risk
Dekkingsgebied
Europa

Recensies (6)

Onze eerste ervaring van het op pad zijn met een camper is ons zeer goed bevallen. De camper was eenvoudig, maar had alles wat we nodig hadden. Hij bracht ons overal waar we wilden zijn. Al met al een fantastische vakantie met een erg leuke camper.
Wij hebben een super leuke week gehad met de camper door Nederland. Het camperleventje is ons goed bevallen. We zijn dagelijks verkast. Toch veel gemakkelijker dan een tentje opruimen. en ook veel meer comfort. Het is van alle gemakken voorzien. Praktisch ingedeeld ook.. wij hadden mooi weer dus grotendeels buiten geleefd maar 's avonds toen het koeler werd was het binnen ook goed toeven. Het matras slaapt perfect en we hebben genoten van de sterrenhemel onder het grote dakraam. Ook prettig als ventilatie. Het bed op en af vraagt wel wat lenigheid en samenwerking en we vermoeden dat het voor mensen met een dik achterwerk problemen zou kunnen opleveren. In die zin zou het helpen als er ook beneden een slaapplaats gemaakt kan worden. In het begin moesten wij wennen aan het tempo (je kunt niet zo hard) en aan het geluid van de motor maar op het eind van de week werkte het voor ons onthaastend. . Ik weet niet of ik dit ook zou vinden als ik hele lange afstanden zou moeten overbruggen.
De camper was verder spic en span.En Emiel (partner van Els) heeft ons erg vriendelijk ontvangen. We hebben nog een keer moeten bellen omdat we vergeten waren te vragen hoe de luifel uit moest. We zijn goed geholpen. Al met al voor ons voor herhaling vatbaar.
Met deze bus rondje IJsselmeer gedaan. Was geweldig. Alles is aanwezig wat je nodig hebt.
Met veel plezier zijn we met deze camper naar Buitenkunst in Nederland gegaan en we hadden veel sjans met deze camper :-). Emiel en Els hebben de camper in keurige staat meegegeven en daar waar we vragen hadden (ook één dag later) werden we snel door één van beide geholpen. Camper is fijn formaat voor 2 personen en compleet ingericht: een aanrader!
Een heerlijk oude camper die houdt van rustig aan doen en daardoor bijzonder geschikt om te rijden over de binnenwegen. We zijn met hem naar de Ardennen geweest en daar heeft ie zo af en toe flink zijn best moeten doen. Het gebruik van het woon-slaapgedeelte was prima in orde. We hadden alles tot onze beschikking. En we hadden goed weer en dat maakt het reizen en kamperen met deze camper enorm fijn. Een aanrader voor
mensen die met weinig tevreden zijn en geen haast hebben.
Wij hebben een fantastische vakantie gehad met deze betrouwbare, blauwe bus. Hij heeft ons goed door Zwitserland, Italië en Frankrijk geloodst.
Verwacht geen overdreven luxe, het is immers een oude bus, maar hij is zeer compleet en opvallend ruim. Verwacht ook geen hoge snelheden, lekker rustig over de snelweg met 80-90km/u draagt bij aan het onthaasten. Het bed is comfortabel, maar je enige lenigheid is wel vereist om er in te klimmen. Fietsen kunnen gemakkelijk meegenomen worden op het fietsenrek.
Emiel en Els waren zeer vriendelijk en behulpzaam. Gelukkig hebben we geen problemen gehad dus geen extra beroep op hen hoeven doen.
Met bijna 4000km in deze bus zijn wij een hele mooie ervaring rijker. In één zin gezegd; deze bus is the boss!

Hoe het werkt