Moai fuort

Fiat DUCATO 15 CAMPING CAR | Lekkum, Nederland | (4 recensies)


4 slaapplaatsen

2003

Semi-integraal camper
vanaf 76 per nacht
Ophalen vanaf 15:00
Inleveren voor 10:00

Vul datums in voor exacte prijzen

Wat gebeurt er als ik klik op "Reservering aanvragen"?

Beschrijving

Eigenschappen

Lengte:
7,00 m
Breedte:
2,26 m
Hoogte:
2,80 m
Bouwjaar:
2003
Gewicht:
2820 kg
Km vrij per week:
1750
Motor:
2.8 JTD
Brandstof:
Diesel
Rijbewijs:
Slaapplaatsen:
4
Zitplaatsen:
5
Gordels:
4
Zitplaatsen tijdens het rijden:
4

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Roken toegestaan
Geen Huisdieren
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen niet toegestaan
Festivals niet toegestaan
Nederlands rijbewijs verplicht
Minimum leeftijd: 25 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA + All risk
Dekkingsgebied
Europa

Recensies (4)

Dit was de eerste keer dat we met een camper op reis zijn geweest. Marten heeft ons uitvoering uitleg gegeven van hun camper. We hebben een rondreis door Noorwegen en Zweden gemaakt, wat een geweldige ervaring. De camper heeft daarbij zeker bijgedragen, iedere ochtend warme broodjes uit de oven, wat wil je nog meer. Al met al voor herhaling vatbaar.
Vanaf het moment dat wij de reservering voor de camper van Marten hadden aangevraagd, hebben wij regelmatig even contact met elkaar gehad. Deze contacten waren altijd uitermate plezierig.

Ons vakantiedoel was Zweden en laat dit nu net het land zijn, waar Marten en zijn vrouw zelf ook vrij regelmatig naar toe gaan. Wij kregen van hun via de mail veel informatie over de camper, maar ook over hun zelf en in ons geval ook een aantal tips over het kamperen in Zweden.

De camper zelf is bijzonder praktisch ingedeeld en is van alle gemakken voorzien. Wij hadden al enige ervaring met het reizen met een camper, maar je krijgt de camper van Marten niet eerder mee na een zeer uitgebreide uitleg van hem.

Onze vakantie was uitermate geslaagd en dit kwam mede door het heerlijke rijden met deze mooie camper. Wij kunnen deze camper derhalve aan iedereen aanbevelen.
Marten en echtgenote, bedankt dat wij jullie camper hebben mogen gebruiken.

Hartelijke groeten en misschien tot een andere keer,
Tine en Theo
Onze allereerste camper ervaring beleefden wij met de camper van Marten. 3 weken in het najaar door Frankrijk Een geweldige ervaring en zeker voor herhaling vatbaar! Een prachtige camper waarin niets ontbreekt en waarin het dan ook fantastisch toeven is. Ook bij koeler weer in het najaar zit je binnen voor je plezier, enorm veel opslag en leef ruimte zeker voor 2 personen. Hele fijne mensen de fam. Zwerver die er alles aan doen om jouw vakantie met hun camper tot een succes te maken en je met een goed gevoel op reis laten gaan! Wil en Ineke
Wil en Ineke
Beste Marten,
We hebben een rondrit door Europa gemaakt met 4 personen. De Moai fuort (camper) is zeer praktisch ingericht (van alle gemakken voorzien). Dit maakte onze vakantie nog leuker. Het was heerlijk om op deze wijze te reizen in een goed ingerichte camper.
Groetjes, Inge en familie