#1 Compacte 5 persoonscamper

PEUGEOT 290 | Bleiswijk, Nederland | (7 recensies)


5 slaapplaatsen

1992

Alkoof camper
vanaf 51 per nacht
Ophalen vanaf 15:00
Inleveren voor 10:00

Vul datums in voor exacte prijzen

Wat gebeurt er als ik klik op "Reservering aanvragen"?

Beschrijving

Eigenschappen

Lengte:
5,00 m
Breedte:
2,00 m
Hoogte:
2,00 m
Bouwjaar:
1992
Gewicht:
2380 kg
Km vrij per week:
1500
Motor:
2500 DIESEL
Brandstof:
Diesel
Rijbewijs:
B
Slaapplaatsen:
5
Zitplaatsen:
5
Gordels:
4
Zitplaatsen tijdens het rijden:
4
Reactie %:
97,22%
Reactietijd:
2 uur

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Huisdieren toegestaan
Kindvriendelijk
Festivals toegestaan
Niet-Nederlands rijbewijs toegestaan
Minimum leeftijd: 23 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA + All risk
Dekkingsgebied
Europa

Recensies (7)

Ik heb een prima week achter de rug met de camper. De ontmoeting met Wim en Marjo waren heel goed, ze hebben alles haarfijn uitgelegd en mij ook enorm geholpen toen ik onderweg wat hulp nodig had. Zeker een aanrader als je een camper wil huren.
Onze allereerste camper ervaring en zeer zeker niet de laatste. Wij zijn verliefd geworden op deze aller-charmantste camper. Voor herhaling vatbaar...
We hebben heerlijk genoten van een weekje Zweden, wij waren erg blij dat er in de camper honden mee mochten.
Marjo en Wim hebben het super gedaan een duidelijke en geduldige uitleg aan het begin van de vakantie. ook tijdens de vakantie stonden ze klaar om vragen te beantwoorden! Marjo en Wim ontzettend bedankt voor jullie geduld ;-)
We hebben een heerlijk weekend gehad in 'onze' camper. Schoon en van alle gemakken voorzien. Wim en Marjo zijn heel vriendelijk, behulpzaam en flexibel. Voor herhaling vatbaar!
De aardige eigenaren Wim en Marjo hebben ons uitstekend geholpen. Ze hebben voor vertrek alles goed uitgelegd en zelfs tijdens de vakantie nog een keer gebeld of alles naar wens was en of er vragen waren. De camper was erg gezellig, schoon, en van alle gemakken voorzien. Een complete inventaris inclusief buitentafel, stoelen en zelfs een droogrek voor de was. Ondanks mijn lengte (1,98m) kon ik er prima in staan en waren de bedden ruim genoeg. De camper reed goed; stuurbekrachtiging en vijf versnellingen dus het was relaxt toeren. We hebben met ons gezin een heerlijke 12 daagse vakantie gehad. Onze eerste camper-ervaring en zeker niet de laatste!
We gingen een weekendje weg en het was heerlijk om geen tent op te zetten. Fijne camper en beneden kon je een groot 2 persoonsbed maken. Aardige mensen ook om van te huren. We hebben een zalig weekend gehad en zullen dat zeker nog een keer doen.