Fijne en compacte camper voor 4 personen

Fiat 230 | (5 beoordelingen)

Maarssen, Utrecht, Nederland

Over de eigenaar

Verhuurder Bashir

Reageert binnen 12 uur
Reageert op 73% van de berichten
Accepteert 50% van de aanvragen

Eigenschappen

Bouwjaar:
1995
Kilometers inbegrepen:
1750 km
Brandstof:
Diesel
Transmissie:
Handgeschakeld
Rijbewijs:
B
Slaapplaatsen:
4
Zitplaatsen:
4
Gordels:
4

Beschrijving

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Huisdieren toegestaan
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen toegestaan
Niet-Nederlands rijbewijs toegestaan
Minimum leeftijd: 25 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA + All risk
Dekkingsgebied
Europa
Inbegrepen
Pechhulp service

Borg

De borg voor dit kampeermiddel bedraagt €1.000. De borg wordt na de huurperiode aan je teruggestort.

Het is mogelijk om de borg te verlagen tot €350 door je te verzekeren voor het eigen risico via Camptoo.

5 Beoordelingen

Wij hebben een leuk, voor ons 1e keer, pinksterweekend met de camper gehad! Het was een belevenis wat we vast vaker gaan doen. Je pakt je spullen in de camper en gaat op pad. Wij waren met onze 2 kinderen van 5 en 7 jaar en dat ging prima. We hadden wat moeite met het regelen van de waterkraan en hebben uiteindelijk maar gewoon waterflessen gebruikt. Bashir was via app en telefoon zeer bereid om het op te lossen, maar bleek uiteindelijk een klein knopje te zijn waar we met zijn allen niet aan hadden gedacht.
Het contact vooraf als ook tijdens de trip verliep prima!
We hebben met onze twee zoons van 2 en 3 een super weekend gehad in de camper van Bashir. Binnen voelt het heel ruim aan. Eerder hebben we een vw t3 hard top en een oude brandweer ford gehuurd, maar dit gaf ons iets meer bewegingsvrijheid binnen. Het contact verliep prettig, de uitleg was fijn en de camper is uitgerust met wat je nodig hebt.

Het bovenbed was super voor de kinderen. We hadden wel twee slaaptentjes voor boven mee, dat paste prima. Heel fijn dat er boven twee raampjes aan weerszijde zitten en in het dak zodat het ook overdag lekker door kan luchten voor bijvoorbeeld een middagslaapje. Anders zou t echt te warm worden als je in de zon staat... de eethoek kan eenvoudig worden omgebouwd en sliep boven verwachting goed. Wij zijn beide behoorlijk lang.
Er is heel wat bergruimte voor bagage. Toilet werkt heel prettig. In het keukentje hebben we bij de wasbak gebruik gemaakt van een jerrycan best handig. De camper rijdt prima, niet te hard. Lekker onthaasten :) en is niet al te groot om te parkeren. De kinderstoelen paste goed naast elkaar in de gordels, als het bankkussen even aan de kant gaat en de tafel omlaag.

Kortom een aanrader, ook voor een gezin.Lees meer beoordelingen