Laika ECOVIP H 715 camper uit 2006 Laika ECOVIP H 715 camper uit 2006 Laika ECOVIP H 715 camper uit 2006 Laika ECOVIP H 715 camper uit 2006 Laika ECOVIP H 715 camper uit 2006 Laika ECOVIP H 715 camper uit 2006 Laika ECOVIP H 715 camper uit 2006

Laika

Laika ECOVIP H 715 | Zuiddorpe, Nederland | (7 recensies)


4 slaapplaatsen

2006

Integraal camper
vanaf 82 per nacht
Ophalen vanaf 15:00
Inleveren voor 10:00

Vul datums in voor exacte prijzen

Totaal

Wat gebeurt er als ik klik op "Reservering aanvragen"?

Zie je jezelf hierin? Boek snel:
140 personen bekeken Werner's camper
in de afgelopen twee weken

Beschrijving

Eigenschappen

Lengte:
7,33 m
Breedte:
2,70 m
Hoogte:
3,05 m
Bouwjaar:
2006
Gewicht:
3036 kg
Km vrij per week:
1750
Motor:
FIAT 2.8 JTD
Brandstof:
Diesel
Rijbewijs:
B
Slaapplaatsen:
4
Zitplaatsen:
4
Gordels:
4
Zitplaatsen tijdens het rijden:
4
Reactie %:
88,89%
Reactietijd:
6 uur

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Geen Huisdieren
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen niet toegestaan
Festivals niet toegestaan
Niet-Nederlands rijbewijs toegestaan
Minimum leeftijd: 23 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Strikt

Verzekering

Dekking
WA + All risk
Dekkingsgebied
Europa

Recensies (7)

Wij zijn bijna 3 werken met de Camper van Werner en Monique naar Zuid -Noorwegen geweest. In deze periode hebben we ongeveer 5000 km gereden zonder problemen. De Camper heeft voldoende vermogen om soepel door de bergen te rijden. Ook is de uitrusting van de Camper zeer volledig alles was aanwezig zelfs een kachel. Door de goede uitleg van Werner en Monique konden we alles makkelijk vinden en werden er ook diverse gebruikstips gegeven. Ik kan deze Camper zeker aanbevelen om te huren en dat komt ook door de sympathieke eigenaren.
De laika Camper is een zeer fijne prettige camper. Alles voor een fijne vakantie aanwezig Voor 2 personen lekker ruim en volledig. Zeer goede begeleiding en hulp van Werner Ik kan het iedereen aanbevelen deze te huren Camper technisch gewoon prima en fijn!
3weken op stap geweest met de Laika,na eerst een bezoekje gebracht te hebben in zuiddorpe.
We hadden nog nooit een campervakantie beleefd.
Getoerd in luxemburg en moezel en rijn stuk gevolgd.Camper van Werner rijd zeer lekker,Je merkt dat de jaren gaan tellen met de Laika betreffende werking verduistering.Werner gaat een aantal kleine dingen vervangen,dus hierna camper weer in topconditie.Raad een ieder aan om het eens uit te testen.Werner en Moniek zeer vriendelijk en gastvrij...
BEDANKT nogmaals...gr.Frans en Geja
We hebben in februari 2016 de Laika gereserveerd voor onze vakantie in september 2016. Natuurlijk hebben wij meerdere keren de foto's van onze gehuurde camper op de website bekeken, maar eigenlijk wilde we de camper zelf bezichtigen. We hadden een bericht verzonden naar Werner en Monique en we konden op korte termijn langskomen. We werden hartelijk ontvangen en Werner heeft technische uitleg gegeven over de camper en Monique heeft alles uitgelegt over het bedienen van huishoudelijke apparatuur. Na ons bezoek heeft Werner ons nog een korte beschrijving toegezonden over de werking van de camper en apparatuur. De camper is goed uitgerust met diverse materialen die je gebruikt als je gaat camperen. Het enige wat we in moet laden is je eigen persoonijke spullen. We hebben ervaren dat het rijden met de Laika heel ontspannen was, ruim overzicht op de weg en landschap. We reden circa 90-95 kilometer/uur, we hadden tenslotte vakantie en hoefde ons niet te haasten. Ook hadden wij geen reserveringen gemaakt bij camping of camperplaatsen. Dit hoefde ook niet was de camping of camperplaats vol dan reed je gewoon naar de volgende. Had je geen stroom, dan was dit geen probleem. Het zonnenpaneel gaf ons voldoende stroom voor tenminste twee/drie dagen.
Ik kan iedereen aanbevelen de camper te huren bij Werner (en Monique). Een prachtige ervaring hebben wij opgedaan en we willen dit in de toekomst nog meer doen.

Monique en Werner, bedankt voor jullie gastvrijheid en de uitstekende service!

Groeten,

Janny en Eddy
Onze eerste ervaring met een camper was fantastisch, in bijna vier weken reden we probleemloos 3500 kilometer en deden een "rondje" Frankrijk in de Laika van Werner en Monique.
Bij vertrek uitgebreid informatie over het gebruik van Laika van Werner die daar uitgebreid de tijd voor nam(wat ook nodig was). Handig zo'n vrachtwagen TomTom, een aanrader....
Het was helder dat Monique en hij hun camper koesteren..
Met prachtig weer een prachtige vakantie gehad....het was geweldig....
Judith & Vincent
Het was een geweldige camper om mee op reis te gaan, ziet er allemaal erg mooi uit en er ontbreekt niets.
Heerlijk broodjes afbakken in de oven van deze camper is echt luxe!
Kortom een super vakantie gehad met de Laika.
Het contact met de eigenaren hebben wij als zeer prettig ervaren. Reageerden vlug op onze mails met vragen en we mochten vooraf aan de huurperiode de camper komen bekijken, we werden gastvrij ontvangen en kregen direct een uitgebreide uitleg over het hoe & wat van de camper. Het was voor ons de eerste keer dat we met een camper zouden weggaan, dus dit was voor ons heel prettig.

Onderweg hadden we een paar vragen, vaak over het werken van het een of ander, en daar hadden we zonder problemen telefonisch of per what's app contact over, fijn! Werd zeer gewaardeerd door ons!

De camper zelf is voorzien van ruime informatie over plekken waar je heen kan gaan, maar was ook overcompleet aan huisraad, stoelen, tafel, servies, tv, etc.

Wij zijn 19 dagen weggeweest in Frankrijk samen met onze twee jarige dochter, en het was een onvergetelijke ervaring die we graag nog eens over gaan doen ( maar wie weet dan met een eigen camper? ;-) Zo niet, dan hebben we een heel goed alternatief in deze camper gevonden)

Hoe het werkt

Vergelijkbare campers