De complete luxe camper

TEC TI 708 | Leiden, Nederland | (5 recensies)


3 slaapplaatsen

2007

Semi-integraal camper
vanaf 100 per nacht

Vul datums in voor exacte prijzen

Wat gebeurt er als ik klik op "Reservering aanvragen"?

Beschrijving

Eigenschappen

Lengte:
7,40 m
Breedte:
2,30 m
Hoogte:
3,10 m
Bouwjaar:
2007
Gewicht:
2688 kg
Km vrij per week:
1750
Motor:
Ford
Brandstof:
Diesel
Rijbewijs:
B
Slaapplaatsen:
3
Zitplaatsen:
4
Gordels:
4
Zitplaatsen tijdens het rijden:
4
Reactie %:
66,67%
Reactietijd:
22 uur

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Geen Huisdieren
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen niet toegestaan
Festivals niet toegestaan
Niet-Nederlands rijbewijs toegestaan
Minimum leeftijd: 25 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA + All risk
Dekkingsgebied
Europa

Recensies (5)

Allereerst ons eerste contact met Attie en raffaele welke wij als een bijzonder prettige ontmoeting hebben ervaren.
Als ervaren campervaarders hebben zij ons met veel waardevolle tips en met een gedegen uitleg van de camper op pad geholpen.
Dan de camper zelf, als vrachtwagen chauffeur met 42 jaar ervaring ben ik wel wat gewend, zeker als het op aanwezigheid van luxe aankomt en dan moet ik toegeven dat ik blij verrast was gedurende de reis naar Saint Tropez dat het daar niet aan ontbrak, heerlijke stoelen voor urenlang zitplezier en een heerlijke motor met veel power wat normaal meekomen met het verkeer tot een genot maakte. Verder is de camper van alle luxe voorzien die je er van mag verwachten, wat het ook mogelijk maakte om vrij in de natuur te gaan staan.
Kortom een absolute aanrader.
Nogmaals Attie en Raffaele, hartelijk dank dat wij jullie troetelkindje mochten gebruiken voor een voor ons onvergetelijke vakantie.
Wat een fijne camper! We hebben er 3 weken met z'n 3-tjes in geleefd tijdens een rondreis door Zweden. De camper is compleet en van alle gemakken voorzien. Hij rijdt als een zonnetje!
lieve groetjes van de familie van Drent
We hebben een fantastische vakantie gehad met deze camper. De camper is voorzien van alle gemakken en het ontbreekt je aan niets. Ook de contacten met de verhuurder waren prettig en je krijgt duidelijke instructies. Het rijden is prima, motor rijdt prettig, dubbele banden achter en luchtvering. Kortom een echte aanrader om deze camper te huren.
We zijn net terug van 3 weken rondreis door Zwitserland en Frankrijk. We waren met ons tweeën en het was onze eerste reis met een camper (we zijn ervaren caravankampeerders). De camper van Rafaelle is ons goed bevallen. Voor twee personen is de camper zeer ruim. De motor is zeer soepel en krachtig, ondanks de grootte van de camper reden we met gemak alle hellingen op. De camper is zeer compleet uitgerust en van alle gemakken voorzien. Er zitten heerlijke stoelen in en ook de cruisecontrol is op sommige stukken lekker makkelijk. Het contact met Rafaelle en Attie verliep erg prettig. We hebben vooraf op en rustige plek een uitgebreide instructie gekregen ( is ook absoluut nodig!) . Na afloop van de huur hebben we de camper hier ook weer samen geïnspecteerd.
Met de camper van Raffaele ontbreekt het je aan niets. Aan alles is gedacht, van een eierkoker tot aan een barbeque, van spanbanden tot aan een paraplu. De camper werd perfect schoon en onderhouden opgeleverd en dankzij een uitgebreide instructie van Raffaele en zijn vrouw, gingen vol vertrouwen op pad. We hebben een mooie reis gemaakt door Oostenrijk, Slovenie en Kroatie en hebben enorm genoten van het comfort van de camper. Door de grote accu hebben we twee weken lang geen electriciteit van een camping nodig gehad. De grote garage was zeker een pluspunt. Naast de tuinstoelen konden we daar ook 3 fietsen in kwijt. Kortom: een heerlijke vakantie met een heerlijke camper!