4 ford rimor villamobil 6 persoons camper

I.V.R. FMCY-ARF | (8 beoordelingen)

Tilburg, Noord-Brabant, Nederland

Over de eigenaar

Verhuurder Andrea

Reageert binnen 6 uur
Reageert op 94% van de berichten
Accepteert 84% van de aanvragen

Eigenschappen

Lengte:
7.13 m
Breedte:
2.45 m
Hoogte:
3.20 m
Bouwjaar:
2004
Leeg gewicht:
2765 kg
Max. gewicht camper:
3500 kg
Inbegrepen km's/week:
1500 km
Brandstof:
Diesel
Transmissie:
Handgeschakeld
Rijbewijs:
B
Slaapplaatsen:
7
Zitplaatsen:
6
Gordels:
6
Zitplaatsen tijdens het rijden:
6

Beschrijving

Voorzieningen

Toon meer Toon minder

Huisregels

Niet Roken
Geen Huisdieren
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen niet toegestaan
Festivals toegestaan
Niet-Nederlands rijbewijs toegestaan
Minimum leeftijd: 24 jaar

Verzekering

Dekking
WA + All risk
Dekkingsgebied
Europa
Inbegrepen

Borg

De borg voor dit kampeermiddel bedraagt €1.250. De borg wordt na de huurperiode aan je teruggestort.

8 Beoordelingen

We hebben een super vakantie gehad in Noorwegen. Met 5 p in deze camper was goed te doen. Enkele kleine dingetjes waar we tegen aan liepen. De buitentafel was voor 5 p erg klein. Verder miste we de blokken voor onder de wielen, gezien Noorwegen niet echt vlak is.. Hadden we graag vantevoren geweten dan hadden we ze zelf geregeld. Jammer van wat kleine dingen in de camper, kielkastdeur 2aarvan slotje stuk was en erg kleine bordjes om van te eten. Maar dat zijn kleine dingen. Verder was het prima.
Het ophalen en terug brengen was goed geregeld en ging soepel. Heel tevreden over huren en over de camper.
Wij hebben een grote tegenvaller gehad met de verhuurder. De camper was achter echt flink beschadigd. Er miste een stuk van de bumper en zag er verder erg oud uit. Ik weet echt waar ik het over heb want verhuur zelf ook maar door een schade moest ik gebruik maken van een ander te huren camper. De airco in de camper werkte niet, matrassen waren slecht en als klap op de vuurpijl werd er € 5,- van de borg ingehouden omdat er een schaaltje "vet was". de € 5,- maakt ons niet uit maar het principe wel. We gaan op pad met een uitgewoonde camper en dan € 5,- rekenen voor een bakje wat in mijn ogen niet eens vuil was. We hebben alles echt goed schoongemaakt. Let verder op meerprijs voor schoonmaken wat er verplicht bij komt enz. O ja, een paar uur eerder ophalen, € 35,- Ik zeg jammer, het had echt anders gekund voor die prijs zou ik dus een andere verhuurder nemen.

Andrea
Reactie van Andrea:

ik mag aannemen dat je de foto van de schaaltjes die door mij is aangeleverd gezien hebt, als je dan vervolgens beweert dat die niet vuil waren denk ik... OMG meen je dat nou?! het zat vol met gestolde jus of een andersoortig vet.
En het lijkt mij niet meer dan logisch dat ik dan meldt dat vuile vaat niet bij de reguliere schoonmaakkosten horen.

Die schoonmaakkosten staan ook vermeld in de voorwaarden die bij mijn advertentie staan, dat je deze voorwaarden niet hebt gelezen, kan mij natuurlijk niet aangerekend worden. Tevens krijgen alle huurders (ook jij) een paar weken voor vertrek een mail waarin deze ook nog eens worden aangehaald.

De ontbrekende bumperhoek (welke ook te zien is op de foto's bij camptoo) staat al een hele poos in bestelling. En jij zei zelfs al "ervaren verhuurder" dat het altijd een ellende is met wachttijden voor onderdelen.
Maar die ontbrekende bumperhoek doet verder ook niets af van het rijgedrag van de camper en daar heb je dus ook geen last van.

De aanwezige schades hebben we zoals het hoort op het overdrachtformulier genoteerd en daar ben je mee akkoord gegaan door ondertekening. We hadden besproken dat het een camper was uit 2004 en dat jij ook geen nieuwe camper verwachtte. (nu blijkt ineens anders...)

De airco heb je inderdaad gemeld en erbij gezegd, " het was niet zo warm dus hebben we gewoon een raampje opengezet geen enkel probleem" Dat je er nu ineens over gaat klagen is een verassing voor mij.
Uiteraard is voor de airco meteen een afspraak gemaakt bij de garage.

over de matrassen (alleen die waar jij op geslapen hebt van de andere heb ik niks gehoord)... je kan geen loodzwaar pocketvering matras verwachten in een camper.


Ik zeg op mijn beurt ook jammer, want in mijn gezicht zeggen dat het zo leuk was geweest en allemaal naar wens en vervolgens zitten klagen op dit platform is niet zoals het hoort.

juni 2018

Lees meer beoordelingen